سلام من ۶ ماهه که باردارم و تازه با سایت نینی سایت آشنا شدم ی دوماهی هست که حالم خیلی بد میشه نمیتونم لب ی چیزی بزنم سریع حالم بد میشه و همونو استفراغ میکنم به دکترم میگم ولی میگه عادیه چیزی نیست ولی من واقعا حالم بده اینو شوهرمم میدونه سردرد های شدید بدن درد حالت تهوع و ... فقط هم همین دوماه اینجوری شدم میترسم اتفاقی برای بچم بیفته خیلی دعا کردم دختر شه و واقعا هم شد ولی نمیخوام از دستش بدم دوستان لطفا اگه راهکاری دارید بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من الان ۳۵ هفته ام همین الانشم حالت تهوع دارم تا صبح قرص نخورم اگه چیزی بخورم بالا میارم ، دختر اولمم اینجوری بودم قرص خوردم رفتم اتاق عمل اما اونجام حالم بد شد و بالا اوردم ، طببعیه بعضیا اینجورین