2777
2789

سلام من ۶ ماهه که باردارم و تازه با سایت نینی سایت آشنا شدم ی دوماهی هست که حالم خیلی بد میشه نمیتونم لب ی چیزی بزنم سریع حالم بد میشه و همونو استفراغ میکنم به دکترم میگم ولی میگه عادیه چیزی نیست ولی من واقعا حالم بده اینو شوهرمم میدونه سردرد های شدید بدن درد حالت تهوع و ... فقط هم همین دوماه اینجوری شدم میترسم اتفاقی برای بچم بیفته خیلی دعا کردم دختر شه و واقعا هم شد ولی نمیخوام از دستش بدم دوستان لطفا اگه راهکاری دارید بگید

قرص دمیترون میخوری؟ 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب لابذ ویارته ووی همین دکتر میگه چیزی نیست و عادیه

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

چکاپ بده شاید عفونت داری....فشار خونت خوبه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من الان ۳۵ هفته ام همین الانشم حالت تهوع دارم تا صبح قرص نخورم اگه چیزی بخورم بالا میارم ، دختر اولمم اینجوری بودم قرص خوردم رفتم اتاق عمل اما اونجام حالم بد شد و بالا اوردم ، طببعیه بعضیا اینجورین 

ببین  تو بارداری واقعا برای حالت تهوع خیلی کارخاصی نمیتونن کنن قطعا بهت قرص ضد تهوع داده 

اگ وزنت ب شدت افت کرده باشه بهت سروم میده 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دمیترون بخور چیزای چرب و اینا ک تهوع بدتر میکنن نخور 

منم همینطوری بودم تا ۵ ماهگی خوب شدم ولی رسما ۴ماهی هیچی نخوردم جز بیسکوییت و اب انبه لیموترش انار نهایت برنج خالی جز اینا همه چیو بالا میاوردم