2777
2789
عنوان

راستی از دعوت بچه ها به عروسی چه خبر چند وقته تاپیک نزدن دربارش😬

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 81 پست
فامیل ما خیلی شلوغ و پر بچه هستن اما خدا شاهده تا حالا ندیدم بچه ای بره وسط رقص عروس داماد یا موقعیت ...

پیش اقوام

یه چیزی هم هست به اسم پرستار بچه که میشه حتی ساعتیش رو هم گرفت

۰ند ساعت پول میدن به پرستار بیاد پیش بچه ها همین

مذهبی نمیشه گفت محجبه هستن ولی خب با همون حجاب میرقصن

حالا با اومدنش کاری ندارم ولی هرکی اختیار حجاب خودش رو داره اگه کسی تو عروسی بخواد پای اعتقاداتش وایسته مشکلی برای عروس و داماد پیش نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به اقوام شوهرم گفتم پسرمو نمیارم عروسی خواهرشوهرم گفتن نیاری ناراحت میشیم البته پسر من تو عروسی یه جا میشینه گوشی بازی میکنه یا میخوره 

ولی کاش اینایی ک بچه هاشونو نمیتونن جمع کنن نیارن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اشتباه کرد روال مراسمش رو به خاطر اینا بهم زداصلا نباید دعوتشون می کردچقدر راحت کوتاه اومده جلوی یه ...

خب نه عروس و نه داماد نمیخواستن تنش باشه 

عاقلانه عمل کردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بلهبچه ها عروسی رفتن رو دوست دارن وقتی دعوت نباشن و نتونن برن ناراحت میشن

قرار نیست بقیه نگران ناراحت شدن بچه های ملت باشن.

ناراخت میشه فرداش یادش میره.

بعدشم بعضی مهمونیا هست که اصلا شاید مناسب یه بچه نباشه الان باید بگم نه بچم ناراحت میشه باید ببرمش!!

راسش من تنها عروسی که با  رفتم. برادرم بود که از اول تااخر  بچه ام بغلم بود و کوچیک بود مراقب اون بودم حتی خودم هم نه تو فیلم نه تو عکساشون نیستم چه برسه ب بچه ام. .

هرکسی تو عروسی مراقب بچه خودش هست بنظرم. ما ها کلا خانواده های سخت گیری نیستیم چرا فیلم و عکس و بچه فلانی افتاده و...ولی کسی بگه. بدون بچه بااحترام عروسیش نمیرم چون بچه هامو دست کسی نمیسپرم انقدم بزرگ نیستن تنها بمونن   ب عقیده شون احترام میزارم و تو خونه کنار بچه هام میمونم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
حالا با اومدنش کاری ندارم ولی هرکی اختیار حجاب خودش رو داره اگه کسی تو عروسی بخواد پای اعتقاداتش وای ...

بله همینطوره 

کسی هم به ایشون خرده نمیگیره 

سه تا عروسیم با سه تا پوشش و اعتقاد مختلف

فقط اگر کسی خودشو جایی دعوت میکنه نباید از لباس و رفتار بقیه خرده بگیره 

ما به ایشون نمیگیم چرا حجاب داری بلکه احترام میذاریم

ایشون مدام به بقیه تذکر میدادن که جلوی بچه هام لباس لختی نپوشید یا همدیگه رو نبوسید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یعنی شما هم با جاری محجبه دعوت شدید؟البته اگه معذب هستین جواب ندین

من دعوت بودم چون از اول با عروس صمیمی بودم

البته شما که اینا رو خوب میدونید چون هم توی تاپیک عروسی که زدم بودید هم توی تاپیک عکسهاش

خب نه عروس و نه داماد نمیخواستن تنش باشه عاقلانه عمل کردن

نه اتفاقا احمقانه عمل کردن

برنامه خودشون رو بهم زن واسه خاطر یه نفر دیگه

یه نفر محجبه است می تونه عروسی مختلط نیاد یا وقتی اومده قرار نیست بقیه به خاطرش محجبه بشن و لباسی که می خوان نپوشن

گفتن بچه نیار بعد آورده

من بودم از همون جا برشون می گردوندم

نه اتفاقا احمقانه عمل کردنبرنامه خودشون رو بهم زن واسه خاطر یه نفر دیگهیه نفر محجبه است می تونه عروس ...

چی بگم 

برای ما تنش نداشتن مهم تره

عروس ساکن ایران نیستن و نمیخواستن خاطره بد بجا بمونه

من دعوت بودم چون از اول با عروس صمیمی بودمالبته شما که اینا رو خوب میدونید چون هم توی تاپیک عروسی که ...

آها 

نه من نبودم 

یا اگه بودم الان چیزی تو ذهنم نیست

الانم نگاه کردم همچین تاپیکی نبود که بخونم 

چی بگم برای ما تنش نداشتن مهم ترهعروس ساکن ایران نیستن و نمیخواستن خاطره بد بجا بمونه

دیگه بهتر😂🤣

اگه من بودم می گفتم ساکن ایران هم که نیستم پس قرار نیست ریختشون رو دوباره ببینم به برنامه خودم برسم اینا برن گم شن

چه عروس احمقی تازه ساکن ایرانم نبوده و انقدر کوتاه اومده

دیگه بهتر😂🤣اگه من بودم می گفتم ساکن ایران هم که نیستم پس قرار نیست ریختشون رو دوباره ببینم به برنا ...

کسی که بهشون میگید احمق جاری عزیز من هستند و برام عزیزن

و احتمالا هم سنشون بسیار از شما بیشتره هم تحصیلاتشون هم موقعیت اجتماعی شون و هم تجربه شون

لطفا محترم حرف بزنیم

دیگه بهتر😂🤣اگه من بودم می گفتم ساکن ایران هم که نیستم پس قرار نیست ریختشون رو دوباره ببینم به برنا ...

چون کوتاه اومده دلیل بر احمقیش نیست😐😐😐

برا شما مهم بوده اما اون ترجیح داده بیخیالی طی کنه