2777
2789

سلام دوستان 

پسرم دو سال و ۹ ماهشه قدش ۸۹ 

قد تولد ۴۹

قد خودم ۱۶۰ قد همشرم ۱۷۵( متوسط رو به پایینیم) 

دکتر پسرم یه دوره لیکوآپ داده من دارم میدم اما رو دارو هم زده بالای سه سال 

کسی از راهی نتیجه گرفته؟؟

وزنش ۱۴ 

بپر بپر میکنه اویزون میکنمش غذاش بد نیست شیر و ماست کموبیش میخوره هفته چهار تا تخم مرغ میخوره ماهی میدم 

اما رشد قدی صفر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بزار دهسالش شه بفرستش کلاس رزمی و بسکت از حالا نگران قدشی ؟ 😆

ژن قد بلندی دارین مثلا داداشات یا عموهاش قد بلند باشن

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم براش سوخت انقدر زوم‌ نکن روش دکتر بردن و چکاپ برای بچه‌ خوبه ولی نه دیگه هر دارویی بهش بدی .. بهش خوب رسیدگی کن کارهای لازم و انجام بده اونی که باید بشه میشه 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بزار دهسالش شه بفرستش کلاس رزمی و بسکت از حالا نگران قدشی ؟ 😆ژن قد بلندی دارین مثلا داداشات یا عموه ...

یه عموش و بابای من بلندن پسرعموهاش بلندن بالای ۱/۸۰

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
نگران نباش گلم یهو قد میکشهوزنش که عالیهمن دخترم ۴ سال تمامه وزنش ۱۴ کیلو

ممنونم 

اره دکتر هم گفت وزنش خوبه 

خدا حفظش کنه این بچه‌ها تا بزرگ شن ما مادرا دق میکنیم

شیر بادوم ، سویق ، سنجد ، اینا خوبن فکر کنم برای رشد قدی حجامت پشت گوش هم عالیه من دخترم رو بردم قد ...

حجامت که اصلا چون شوهرم کلا مخالفه این چیزاس 

اما اونارو حتما براش میگیرم 

ممنونم

دلم براش سوخت انقدر زوم‌ نکن روش دکتر بردن و چکاپ برای بچه‌ خوبه ولی نه دیگه هر دارویی بهش بدی .. به ...

چرا دلتون سوخت؟؟

دکترش تو کرج از دکترای درجه یک و باسواده اصلا برا همین این شربتو میدم اگر دکتر دیگه‌ای میداد نمیدادم اگه کرج باشید دکتر نیکجو رو احتمالا بشناسید 

منم دارم تمام سعیمو میکنم که بیست ساله شد نگه اگه بچه بودم و رسیدگی میکردید بلندتر میشدم 

بازم ممنون از نظرت

چرا دلتون سوخت؟؟دکترش تو کرج از دکترای درجه یک و باسواده اصلا برا همین این شربتو میدم اگر دکتر دیگه‌ ...

قد ژنتیکیه عزیزم این کارها بی تاثیر نیست اما درصدش کمه ، اهمیت و مسئولیت پذیری شما قابل ستایشه 

اینم در نظر بگیر تناسب اندام از قد مهمتره پسر من ۱۶ سالشه قدش ۱/۸۳ چند ساله داره ورزش می‌کنه و برنامه غذایی داره همه میگن خوبه اما به نظر خودش هنوزم خیلی عالی نشده 

یه دوستی داره از خودش حدود ده سانت کوتاهتره آدم کیف می‌کنه می‌بینه انقد ماشاالله تو پر و خوش استایله

من منظور بدی نداشتم واقعا اگر بد بیان کردم عذر می‌خوام 

شما مادر خیلی خوب و عاقبت‌اندیشی هستین و یه کاربر با شخصیت .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
قد ژنتیکیه عزیزم این کارها بی تاثیر نیست اما درصدش کمه ، اهمیت و مسئولیت پذیری شما قابل ستایشه اینم ...

قطعا تناسب اندام مهمه منتها قد پسرم همیشه حداقل نمودار بوده و واقعا نگرانم کرد گفتم بپرسم شاید کسی تجربه مشابهی داشته باشه 

بله دقیقا همینطوره پزشکش هم گفت ده درصد تغذیه و فعالیت بدنی باقیش ژنتیک اما گفت چون ژن قد بلند دارید تو خانواده ماهان جا داره که قدش بهتر رشد کنه 

عزیزید ممنون ازتون 

خدا پسرتونو براتون حفظ کنه زنده باشن 

قطعا تناسب اندام مهمه منتها قد پسرم همیشه حداقل نمودار بوده و واقعا نگرانم کرد گفتم بپرسم شاید کسی ت ...

کاملا درسته 

خواهش می‌کنم فدای شما ممنون 

ان‌شاءالله گل پسر شما هم تو مسیر رشدی باشه که دلتون می خواد و همیشه سلامت باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40