2777
2789

نگید پول ویزیت نگیره و صلواتی کار کنه که حرف خیلی خنده داریه

درمورد تجربه هم نگید چون منظور یک پزشک تازه کار هست

سواد هم جای خود

منظورم بقیه مسائل مثل مطب مجهز با امکانات تشخیصی پیشرفته و رفاهی و … یا مثلا داشتن سایت مجهز و همگام بودن با تکنولوژی (مثلا نوبت دهی هوشمند و شرحال دادن از طریق سایت قبل از ویزیت حضوری و تشکیل پرونده از طریق همون سایت و بارگزاری تمام اطلاعات اعم از آزمایش و سونو و سی تی و …) حالا این یه مثال بود درکل میخوام نظر بقیه رو بدونم 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

صداقتش، مغرور نبودتش، ب حزف مریض و همراه توجه کنه. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

خوش برخورد باشه و اینکه مریضارو زود ویزیت کنه همش نگه نداره مارو علاف کنه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از موارد اینه که وقت ویزیت رو درست تعیین کنن مردم بیکار نیستن دوساعت توی مطب بشینن من چندجا دیدم منشی برای هر مراجعه کننده ده دقیقه یک ربع در نظر گرفته و تاکید کرده تو همین تایم بیایید وقتیم رفتم چنددقیقه تو نوبت موندم و این بهترین انعکاس دهنده شعور پزشک و درک وقت مراجعه کننده هست.یک پزشک زنان مشهوری هم بود که ساعت یازده وقت میداد و دکتر ساعت ۳ میومد و طبیعتا من باردار پزشکم رو عوض کردم

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
خوش برخورد باشه و اینکه مریضارو زود ویزیت کنه همش نگه نداره مارو علاف کنه

خب این دست خود پزشک نیست بیشتر دست منشیه که باهمون نوبت دهی هوشمند از طریق سایت رفع میشه 

البته بعضی وقتا مریضا دیرتر از ساعت نوبتشون میرسن انتظار دارن فوری برن داخل یا بدون نوبت مراجعه میکنن و میخوان همون روز و همون ساعت ویزیت بشن

با حوصله بودنش 

متواضع بودنش 

خوش اخلاقی 

همش برا پول کار نکنه ... پزشکی که میبینه طرف بد حاله ولی میگه اول پولو کامل واریز کنید بعد من کارمو شروع میکنم ، نه تنها یه پزشک واقعی نیست بلکه به انسان بودنشم باید شک کرد

محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻‍♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻‍🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅.

یکی از موارد اینه که وقت ویزیت رو درست تعیین کنن مردم بیکار نیستن دوساعت توی مطب بشینن من چندجا دیدم ...

همیشه اینجور بود یا فقط همون یه نوبت؟ چون بنظرم یبار رو نمیشه خرده گرفت به هرحال انسان ممکنه اتفاق غیر پیش بینی شده ای واسش پیش بیاد تصادف کنه یا چمیدونم کار اورژانسی پیش بیاد 

با حوصله بودنش متواضع بودنش خوش اخلاقی همش برا پول کار نکنه ... پزشکی که میبینه طرف بد حاله ولی میگه ...

درمورد مسائل مالی که گفتم 

اشاره کردن به چنین چیزی خنده داره 

یکی از موارد اینه که وقت ویزیت رو درست تعیین کنن مردم بیکار نیستن دوساعت توی مطب بشینن من چندجا دیدم ...

حالا چند دقیقه درحد ۱۰ دقیقه ربع ساعت که واقعا نمیشه ایراد گرفت اگر بیشتر از یک ساعت باشه بله جای بحث داره

یعنی چی پیگیر باشه؟

منظورم اینه که خودشون توی معاینات بعد جراحی باشن چون شنیدم بعضی از دکترا به دستیار یا رزیدنت معاینات روزانه رو می‌سپارند و بیمار دیگه بعد عمل توی بیمارستان دکتر رو نمیبینه (درمورد چند پزشک شنیده بودم) 

ولی ابهت و خوشرو بودن (مواقعی) موثرتره 

معجزه کن صبر مرا 
درمورد مسائل مالی که گفتم اشاره کردن به چنین چیزی خنده داره

خب حالا که من گفتم 

شما بخند !!!!

محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻‍♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻‍🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅.

همیشه اینجور بود یا فقط همون یه نوبت؟ چون بنظرم یبار رو نمیشه خرده گرفت به هرحال انسان ممکنه اتفاق غ ...

نه چندبار رفتم همین طور بود.به منشی گفتم من سه ماهه اول بارداریمم و الان لکه بینی دارم گفت بشین تو نوبت😂😂😂

بعدا شنیدم ترفندش این بوده که بیمارهارو جمع کنه تا مطبش شلوغ دیده بشه.واقعیتش اینه آدمی که با کارخوب و رفتارش شناخته شده باشه همیشه تو بورسه چون رفته رفته تجربه هم پیدا میکنه کارش از قبل هم بهتر میشه.الان میگن مطبش خلوته اون موقع ها خیلی اسم در کرده بود البته این مال ده سال پیشه الان هیچ کس نمیاد چندساعت منتظر بمونه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اینکه اخلاق داشته باشه هم حودش هم منشی و دستیارش. چشم پاک باشه. آدم احساس ناامنی نکنه. تشخیصش خوب باشه. کار رو طوری انجام بده که مریض درد کمتری تجربه کنه. نتیجه کارش هم بعد یه مدت خوب باشه. اگه لازمه با دکترای دیگه همکاری کنه برای هرکاری به متخصص کاربلد معرفی کنه. پول پرست نباشه

2810