2777
2789
نفس اون مردم از جاي گرم در مياديه خالم قديما هميشه به من ميگفت سومي رو بيار دختر فلانبعد الان خودش ي ...

آره دقیقا البته الان خیلیا عاقلانه حرف میزنن حتی اون سن بالاها 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من لگه پسربرای این چیزایی که شمامیگین میخواستم سراون دوتای دیگه رژیم وای وی اف میکردم

انشالله بهترین ها قسمتت بشه 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

من خونه و ماشین دارم به شوهرم میگم یدونه بچه بیاریم 😑😑😑😂 استارتر چهار تا چهار تا میترسه عقب بیوفته 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
چقد بد حرف میزنین بعضیاتونبنده خدا یه کمک خواست فقط چرا اینقد تو زندگیهای بقیه سرک میکشیناگه بلدین ر ...

یک دور پیام من و بخون،‌فک کن بچه همین خانم ۲۰ ساله شده و داره همین حرفا رو به مادرش میزنه! خیلیا این رو تجربه کردند و از روی حماقت حرف نمیزنند، آدم خوبه با هوس جلو نره، فکر کردن چیز خوبیه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب حتما در حد خودشون پول دارن ک بفکر چهارمی هم هست

اگه داره پس چرا خونه نمیخره؟؟؟ دنبال وامه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

سه تا بسه دیگه خوشت میاد چهارتا بچه رو ازین خونه به اون خونه بکشی

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

دقیقا دارن شریک جرم بقیه هم میشنفکر میکنن نیاز بچه فقط خورد و خوراکو پوشاکه برا بقیش هن خدا کریمه. د ...

همون از نداریم تو سن کم شوهر میدن 

بی گناه دختراشونو بدبخت میکنن که چی پسر بیارن تهشم محتاج یه لیوان اب از عروس میشن

تا وقتی عقل هست منطق هست چرا این همه حماقت؟

من یلدام شب دور از خورشید..!
2810