2777
2789

خیلییی زیاد فکر کن 

الان ذوق بچه جدید و پسر داری هیجان زده ای نمیتونی درست تصمیم بگیری اجازه بده یکی رو سال بگذره حداقل دختر بزرگت ۱۵ سالش بشه اون موقع تصمیم بگیر

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دختر عموی من ۳ تا دختر ناز دارههرکی از راه میرسه بهش میگه ایشالله چهارمی پسرهدرحالی که سنش اصلا مناس ...

نفس اون مردم از جاي گرم در مياد

يه خالم قديما هميشه به من ميگفت سومي رو بيار دختر فلان

بعد الان خودش يه نوه دو ساله داره ماشالله شيطونه

ميگه نياريا خيلي سخته زحمت داره😅

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر می کنید باید همه چیز برای بچه ها باید فراهم باشه؟ کاش یه کم کتابای تربیتی نویسنده های خودمون ...

چرا فراهم نباشه؟؟؟ 

بچه بیاریم تو سختی بزرگ کنیم با حیوانات چه فرقی داریم اونوقت؟! 

چرا تفکرتون مثل افغانی هاست؟!!بچه ی بی‌زبون و بی گناه رو وارد دنیا میکنین با خودخواهی انتظار دارین زندگی که تو ۴۰ سال پدر مادر نتونستن بسازن بچه ی ۱۰،۱۵ ساله بسازه؟؟بچه لباس نمیخواد؟ دکتر و مدرسه و کلاس و تفریح و جهاز و پشتوانه نمیخواد؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ای وی آف خیلی خوبه ولی اگ نمیره پولت می‌ره جز ای وی آف به چیزی نمیشه اعتماد کرد ریسک نکن ولی خب خیلی ...

ببخشید منظورتون از نمیره چیه؟

منظورتون اینه چون ivf هستن احتمال مرگ وجود داره خدایی ناکرده؟

تاریخ عضویتم😅😅
خیلییی زیاد فکر کن الان ذوق بچه جدید و پسر داری هیجان زده ای نمیتونی درست تصمیم بگیری اجازه بده یکی ...

دقيقا زمان بخوره تبش سرد ميشه 

طول میکشه تا ما تعامل اجتماعی رو یاد بگیریم.

استارتر پرسید روش مطمئنی برای پسردارشدن هست یا نه اما گاهی ما اشتباها میخونیم به نظرتون فرزند چهارم بیارم یا نه...

ما نه از شرایط اقتصادی و نه از شرایط خانوادگی کسی خبر نداریم شاید ایشون پنج تا ویلا دارن وام مستاجری رو برای کسی میخوان یا میخواستن با پولش کاری بکنن.به ما چه؟

استارتر عزیز بهترین روش برای تعیین جنسیت همون آی وی افه.بعضی آقایون ممکنه اسپرم حاوی پسرزاییشون مشکل داشته باشه که توی آی وی اف تعیین جنسیت معلوم میشه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
خانومای عزیز مگه گفت چهارمی بیارم یا نه که نظر میدین یا از شما خواست خرج شو بدین؟شاید یکی خواست ده ت ...

داشتم میومدم نظر بدم گفتم بر اینک ب ت چ نشنوم ب خودم گفتم ب من چ:) 

چقدر راحت قضاوت میکنیم و دل می‌شکنیم

من سی سالم نشده همسرم تک فرزنده خودمم توخانواده کم جمعیتم بچه کم دوست ندارم ازبی کسی خوشم نمیادولی پ ...

اسی سومی هم به نیت پسر اوردی؟؟ 

چرا سر دومی، سومی واسه پسر اقدام نکردی؟

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
ببخشید منظورتون از نمیره چیه؟منظورتون اینه چون ivf هستن احتمال مرگ وجود داره خدایی ناکرده؟

فك كنم منظورش نگيره بوده

کجا زندگی خودشه یک بچه میاره و فردا انتظار داره جامعه ازش حمایت کنه بچه داغون میشه

فعلا ک ما حساب بانکی این خانم دستمون نیست ژ ک بخوایم نظر بدیم اگه دراین حذ وضع مالیش بد بود ب فکر بچه چهارم یا ای وی اف نمیفتاد ،حتما میدونه ک میتونه 

نظر من مهم نیست ولی شجاعت هم کلمه ی بجایی برای استارتر نیست

تو ادبیات با مفهوم ایهام و کنایه و اینا آشنا شدید؟  دقیقا به همین دلیل گفتم به نظر شما چی مناسبه 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

خوش ب سعادتت سه تادختر

😍💙

والا نیمدونم

دکتر برو شاید با رژیم غذایی بشه

خواهرمن برعکس شماست همه پسر

به امید دختر باردارمیشه ولی پسره😁نمیخوام دلتوخالی کنم

ولی پنجمیم بارداره وپسر

کلا خونوادگی پسر زاییم

برعکس پدر وعموهام دختر زا

کلا یه نسل پسرن یه نسلمون دختر

ولی بیخیال شو بنظرم

سه تا دختر بخدا عشقه

شاید خدا صلاحتو درهمین دیده

خودم ی پسر دارم میدونم خدابهم دخترنمیده همیشه تنها بمونم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
2810