2777
2789
بنظرت ممکنه پاش باشه

نه این منظورمه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روی جمجمه و ستون فقرات بعضیا تشخیص میدن

جدا من تجربه ام کمه تو دیدن از روی عکس

منم دختر میخاستم گفت پسره خورد تو ذوقم شرایطمون شبیه همه🥴😄 از پریروزه که دارم میگم عیب نداره فقط سلامتی فقط سلامتی فقط سلامتی مهم 

منکه تشخیص نمیدم از روی سونو ولی شکل وکالتش با دخترم کاملا متفاوته فکر نمیکردم دختر باشه🥺

منم یازده هفته گفت احتمالا دختره 

پانزده هفته گفت پسره 

حالا امینوسنتزم بیاد...

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

از روی جمجمه و ستون فقرات بعضیا تشخیص میدن

تو نی نی سایت برا منم از رو جمجمه تشخیص دادن اما غلط بود دکتر درستشو میگه بعدم آنومالی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
خدا از دهنت بشنوه یه دختر دارم دومی میخاستم دیگ پس بشه ولی دیروز ان تی گفت مشخص نیست به احتمال ضعیف ...

بمنم ی احتمال ضعیف دختر داد انومالی هم گفت دختره منم دومی بود اولی دختر ولی برام فرقی نداشت 

انشاالله سالم و سلامت باشه نی نی کوچولوت

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....
2810