2777
2789

یه شخصی رو میشناسم دختره ۱۸ سالشع

زمان دبستان کلاس چهارم یه اتفاقی براش میفته یعنی کسی میزنتش و اون از اون مویع تاحالا یه ادم خجالسی ضعیف پر از استرسسس

جوری بود که یکی میگفت  چند سال که تو مدرسه بودیم هگش خودش تنها بود و باکسی دوس نبود نمبتونه  خوب دختره کنفراس بده مثلا

خیلی استریهههه با کلی استرس کنفرانس داد

باکسی نمیتوته زیاد ارتباط بگیره پیش مشاور هم نمیتونه بره  راهکار دارین میخوام کمکش کنم اینم بگم دختره امروز یکی بهش گفت فلانی میری توی اون کلاس زد زیر گریه گفت نمیرم درسش ضعیفه نمیتونه قشنگ چیزارو حفض کنه همش استرس استرص

باهاش دوست شو و حرف بزن و پرانرژی باش
دقیقا همونجوری که با هم چت میکردیم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش دوست شو و حرف بزن و پرانرژی باشدقیقا همونجوری که با هم چت میکردیم

😂چطوری؟

باهاش دوستم ولی خیلی استرسیهههههه

دلم به حالش میسوزهه تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم کمکم ولی نمیدونم نتبجه بده یا دیرهه

😂چطوری؟باهاش دوستم ولی خیلی استرسیههههههدلم به حالش میسوزهه تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم کمکم ولی نمی ...

وای منم یه دوست استرسی دارم منتهی اعتماد به نفس داره
هی بهش میگفتم ریلکس باش باهاش شوخی میکردم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دختره که احتمالا خودت هستی

منم بچگی خیلی خجالتی بودم .. الانم یکم توی اجتماع استرس میگیرم ولی خجالتی نیستم 

کلا خجالت بخاطر اینه که خیلی بقیه رو در نظر خودت بزرگ میکنی ... فکر میکنی نظرشون خیلی مهم درصورتی که هیچ اهمیتی ندارن

کنفرانس میخواد بده تصور کنه یه مشت 🐑 جلوت نشستن یا مثلا گلدون!

و سعی کنه روی عزت نفسش کار کنه ... وقتی توی جمعی وارد میشه بیشتر متمرکز روی رفتار دیگران باشه تا خودش!هی فکر نکنه وای من الان چطور بنظر بقیه میام .. بقیه چه فکری درمورد من میکنن .. به جاش بگه من چه نظری درمورد بقیه دارم ایا از بقیه خوشم میاد یا نه !

سعی کنه درسش هم خوب بخونه با تمرکز .. چون خودش تاثیر داره روی اعتماد به نفس ... و بخاطر چیزای کوچیک بی ارزش نزنه زیر گریه .. به هیچ جاش نباشه 

دختره که احتمالا خودت هستیمنم بچگی خیلی خجالتی بودم .. الانم یکم توی اجتماع استرس میگیرم ولی خجالتی ...

نه من نیستم البته بگم منم استر دارم در اجتماع پیش بعضی ها

ولی این دوستم خیلی بد تر از منه من با دوستام میتونم ارتباط بگیرم ولی اون نه

تاثیر گزار بود ؟

آره
تاثیرگذار در اون حد نه ولی خیلی حالش بهتر میشد

دختره که احتمالا خودت هستیمنم بچگی خیلی خجالتی بودم .. الانم یکم توی اجتماع استرس میگیرم ولی خجالتی ...

اتفاقا بعضی حرفاتو امروز بهش گفتم میخوام خودم باهاش کنم تمرین بدم ی مدت باهاش حرف بزنم ببینم نتیجه میده یا نه ولی خب  ذهن فقط حرف بدون تمرین رو عمل نمیکنهه نمیدونم چیا خیلی تاثیر گزاره بهش بگم

چند وقت پیش خودم تواینترنت بود فکنم برا راه حل ها زکی گفت اصور کنین داری برا گاو ها سخنرانی میکنی🤣🤣 یاد اون افتاد

اتفاقا بعضی حرفاتو امروز بهش گفتم میخوام خودم باهاش کنم تمرین بدم ی مدت باهاش حرف بزنم ببینم نتیجه م ...

بنظرم یه چندتا فیلم و سریال که شخصیت های با اعتماد به نفس و قاطعی دارن رو ببینه هم کمک میکنه ،یا یه سری ادم هایی که شخصیت هایی قوی دارن رو دنبال کنه توی شبکه های مجازی ... و بعدا سعی کنه شخصیت خودش رو به اونا نزدیک کنه ... یا در شرایط مختلف فکر کنه که اگر اون شخصیت جای من بود چطور رفتار میکرد و بدونه که اون چیزی از بقیه کم نداره که بخاطر خجالت بکشه