2777
2789

سلام لطفا کسی که تجربشو داشته کمک کنه سونوگرافی گفت رشد ران جنین دوهفته عقبه منم نگران شدم کمک کنید

استرس به خودت راه ندعه. شادباش. هیچی نیست. انومالی دوم که میری بیشتر بررسی میکنن. بعد میکنن بچه خوبه وسالم.... 

منم خیلی ترسوندن بعدش گفتن هیچی نیست. اینجورمیگن که انومالی دوم حتما بری انجام بدی وپشت گوش نندازی. هدفشون اینه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی گریه کردم. تامدتها فقط گریه میکردم. حتی بعد دنیااومدن بچم، همش بهش نگاه میکردم، به همسری میگفتم ...

خیالت راحت... بسپارش به ائمه 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

طول ران،با دور سر باید تناسب داشته باشه فاصله بین این دوتا فک کنم نهایت ۸ هفته می‌تونه باشه،پسر من تا پایان بارداریم هشت هفته شد،ماشالله بچه ام سالم و سلامت هست،اگه مشکلی بود تا قبل مشخص میشد