۷روزه عقب انداختم،پیش میومد قبلا اما نهایتا ۳ ۴ روز
هروقتم عقب بندازم ریزش کوفتی موهام بیشتر میشه و جوش موش میزنم و پوستم ب شدت چرب میشه
بگین چکار کنم پریود بشم،امکان دکتر رفتن ندارم دوستان
و اینکه مجردم،فک نکنین باردارم
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
من شخصا دعاش کردم گفتم خدا خیرت بده. چون حالتای قبلش و اون pmsلعنتی داشت دیونم میکرد
😫فکر کن من یه هفته ازگاره خلق و خوم از این رو ب اون رو شده طوری ک فکر میکنم امروز میشم،فردا میشم.ولی خبری نیست
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!