2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا مردهایی که شکم بزرگی دارن اینطورن و معمولا ماهیچه است و دیسک و... نیست باید عضلات فیله کمر رو تقویت کنه و اگه اضافه وزن داره لاغر کنه

اگه غیر ایناست بره دکتر

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
بره دکتر امپول میده بهتر میشه ولی ی چکاپ اساسی میخواد که مطمئن بشین دیسکش نزده باشه بیرون

یسک دار اما الان اون مهره ای که دیسک داره درد نمیکنه پایین کمرش هست

ممکنه ی دیسک زده باشه بیرونبره امپول شل کننده عضلات میزنن بهتر میشه فعلا

خدا کنه دیسک نباشه دفعه قبل دوماه از درد گریه میکرد تو رو خدا دعا کن خوب بشه سنی تداره همش 35 سالشه

درد داره از کجا بفهمم از دیسک هست یا عضله اخه یکی از مهره های کمرش دیسک داره ولی نه تو این ناحیه الل ...

اگه عضله بگیره نشستن بلند شدن و حتی دراز کشیدنم سخته.انگار یه میله تو کمرته !

بره دکتر آمپول میزنن سر پا میشه.ان شاالله چیزی نیست و همسرتون زود خوب میشه

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚  
اگه عضله بگیره نشستن بلند شدن و حتی دراز کشیدنم سخته.انگار یه میله تو کمرته !بره دکتر آمپول میزنن سر ...

ممنون میگه دراز میکشم خوبه تا بلند میشه میگیره یعنی دیسکه؟؟