2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گف شیرت خشک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 75 پست

می‌دونی نصف تعارضات بین آدما با بی توجه بودن و ادامه ندادن برطرف میشه، مثلا چ لزومی داشت جواب اون حرفش رو بدی ، حالا بقیه اصلا فکر کنن شما شیرخشک میدی چه تاثیری تو زندگیتون داره ، اگه جواب نمی‌دادی اونم باز بخت حرف بدتر نمی‌زد اعصابتم خورد نمیشد ، آدم عاقل برا سلامت روانش خودش رو تو دام آدم های سمی نمیندازه فقط بی اعتنا باش یه گوش در باشه یه گوش دروازه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشیدا من کوچیکتر از این حرفام شما عروسا چرا هرچی میشه خواهرشوهر رو میارین وسط خب حرفتو بدون ...

چون اعصبیم کرد برداشته ب مادربزرگ شوهرمم .فته اونم برگشته زنگ زده شیر خشک نده 

خب اینجوری جواب نمی‌دادی میگفتی برای اینکه زردی پیکره یا زردیش بالا نره میدم

میگه نده شیر خودت زیاده مشکلم اینه همه جارو پر کرده مادربزرگشم ورداشته زنگ زده نده

دهن به دهن نشو و همیشه کارخودتو بکن ببین من جای خواب بچمو شش ماهگی جدا  کردم  دستگاه نی نی بان گذاشتم بالای سرش شیر شب رو هشت ماهگی قطع کردم  چهارده ماهگی کلا از شیر گرفتم دنیای حرف روزدن محل نذاشتم حالا همشون  درگیر جای خواب بچه نوجوونشونن و مشکلات دندونشون و چیزای دیگه بازم اهمیت نمیدم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
میگه نده شیر خودت زیاده مشکلم اینه همه جارو پر کرده مادربزرگشم ورداشته زنگ زده نده

شایدم میترسه بچت دیگه سینه تو نگیره بلاخره تجربه داره و نگرانه لابد چی بگم والا ! تو دلش که نیستیم ، اما نفرین میکنه این خیلی بده

2810