2777
2789
عنوان

چرا کسی نظر نمیده به من

138 بازدید | 21 پست

من یکی از اشناهامون که متاهل هست ما زیاد رفت و امد داشتیم یه مهمونی یکی دیگه گرفته بود. من بودم اینا هم بودن. اونجاا بعد از چند بار رفت و امد یه اقایی بهم پیشنهاد داد برای اشنایی و....( که این ااقا دوست، شوهر دوستم بود)

دوستم خودش اتفاقی شنید، بعد رفتهه به شوهرش گفتهه، شوهرش رفتههه دعوای فیزیکی  با دوستش............

قبلا حس میکردم این اقا هی از من نظر میپرسهه یا هی میگهه من خیلی دوست دارم راجب موسیقی باهم حرف بزنیم و...........

این نکنه منظوری داشتهههه نسب به من؟

اخهه اینکه یکی مودبانه درخواست اشنایی بده که دعوا کردن ندارهه که..........

حالا چرا شوهر اون غیرتی شده روت

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه یه بی ناموش به زن شوهر دار درخواست آشنایی بده دعوا نداره؟! یا اباالفضل!!!

عزیزم اشتباه متوجه شدی ،دوسته شوهر دوستش بهش درخواست داده ،آروم باش😂

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
2810