2777
2789
عنوان

یسوال ازتون داشتم میشه جواب بدین

58 بازدید | 4 پست

خواستم ببینم اونایی که بچه دارین مادرشوهراتون هر چند وقت میاد به نوه اش سر میزنه؟ یا وقتی میاد آیا وسیله ایی هم برای نوه اش میاره یا نه !!؟

اخه مادرشوهر من اصلا برای دخترم هیچکاری نمیکنه دخترم الان حدودا شش سالشه وقتی دخترم دنیا اومد هیچ چیزی براش نخرید تا الان یه عروسک گرفته که خودش گفته صد هزار تومن شده و یه جفت کفش که هشتاد هزار تومن شده من پنج سالگی دخترم جشن بزرگ گرفتم شاید باورتون نشه صدو پنجاه هزار تومن تو پاکت گذاشت روشو پنجاه گذاشت بقیش ده تومنی که پاکت سنگین بنظر بیاد که همه فک کنن زیاد داده حتی وقتی شوهرمم شمرد تعجب کرده بود در صورتی که من قبلا برا مادرشوهرم تولدش کیک میخریدم یا روز مادر کارت هدیه همش میدادم که دیگه بعدش دستمو داغ کردم که هیچوقت هیچکاری براش نکنم الان صحبت من اینه مادرشوهرم هر یماه یا بیشتر از یماه زنگ میزنه میاد بچمو ببینه میادم هیچی براش نمیخره یکی دوساعت هست و میره و من اصلا دوسندارم دیگه بیاد خونه ام خواستم ببینم درنظرتون چیکار کنم بهتره بزارم همون دیر به دیر بیاد یا حرفی بزنم بهش که بفهمه من حالیمه این رفتارایی که داره !!؟

اون اصلا خونه ما نمیاد ما ماهی یکی دوبار میریم خونش

برا ما که  اصلا دعوت نمیکنه😂 از عید تا حالا چهار بار خونمون شام اومد بعد یبار دعوتمون کرد غذای مونده شب قبل که دخترش و دامادشون بودند براما گرم کرد آورد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805