2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

157 بازدید | 15 پست

سلام من تو شهرغریب کنارخانواده شوهرم زندگی  میکنم  تقریبا همه مراسماتشون هستم  عروسی یا عزا فرقی نمیکنه مثلا پدرش هرم فوت شده بود همش کارکردم قران خوانی داتن میرفتم یا عموی شوهرم فوت شده بود زنگ نزدم به خواهرشوهرام یا مادرشوهرم چون پیششون بودم ولی من الان نوه ی خالم فوت شده  ماشین زیرش کرده خیلی ناراحتم ونتونسنم برم شوهرم گفت چون عموت تینا وقتی بابام فوت شد نبومدن وخانواده شوهرم بجز اینکه مادرسوهرم یه زنگ خشک وخالی زد بهم هبچکدوم تیلیت نگفتن بنظرتون کارشون ورفتارشون بامن درسته ومن رفتارم چجورباید باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداخیرت بده مادر مت فوت شده بود مادرشوهرم و فامیلاش اومدن مسجد برا هفته تسلیت و مراسم.مراسم که تموم شد میخاستیم بریم سرمزار بیرون مسجد دیدم مادرشوهرم خندون سبد گردش به دست از ماشین دایی همسرم رفت ماشین خاله اش به حدی ناراحت شدم و دلم شکست عهد بستم مرد سر خاکسپاریش نرم به دختراش بگم چرا نمیام

سخت نگیرنوه خالته پدرشوهرو عمو همسر فردا داره تا نوه خاله ولی وقتی خودت ترفتی ارزش ندادی بقیه هم نمی ...

اسمش نوه خالم هست ولی نزدیکیم رفت وامد داریم باهم فقط شوهرم میگه چون باباش فوت کرد نیومدن بخاط اون نرفت منم چون شهردیگ هست نمیتونم تنهایی ب م

چه مادر بی فکری بچه 5 ساله رو با یه بچه دیگه بیرون فرستاد خواهرش چند سالشه؟ خواهرش حالش خوبه؟

اره خوبه. اصلا مسیری نیست که ماشین رو باشه  اون روز ماشین اورده بوده همسایه نیسان بوده

2810