2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته 36 هستم دوروزه سونو دادم اونجا فهمیدم یه دور بند ناف دور گردن جنین

عزیزم چیز خاصی نیست نگران نباش

بالاتر هم گفتم پسر من دو دور بند ناف دور گردنش بود یه دور کامل دور گردنش گره خورده بود انگاری خودشو دار زده باشه بهش میگن گره حقیقی

جالبه که تو سونوهام هم مشخص نبود 

دکترت نگفت که سزارین شی؟

منم یه دور پیچیده بود دور گردن دخترم هیچی نشد تازه مامانم میگه داداشم دو دور پیچیده بود طبیعی هم زایمان کرده سالم نترس دکترا کارشونو بلدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
نه اصلا این طور نیس من از وقتی فهمیدم باردارم به پشت نخوابیدم

پس الکیه اخه خیلی وقتا از خواب بیدار میشم میبینم به پشت خوابیدم طوری که چندساعته رو همین حالت مونده باشم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس الکیه اخه خیلی وقتا از خواب بیدار میشم میبینم به پشت خوابیدم طوری که چندساعته رو همین حالت مونده ...

نمی دونم من که سر پسرم رو پشت می خوابیدم فقط بریچ بود 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
والا نمیدونم من سعی میکرد همه چی رو رعایت کنم نه به پشت میخوابیدم تازه موقع پهلو به مهلو شدن هم مینش ...

منم همینجورم ولی فک کنم ربط نداره بیشتر بستگی به حرکت بچه داره که بندناف دور خودش میپیچونه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای من دو دور پیچیده بود نمیگم شما بترسی اما پسرم موقع زایمان اکسیژن بهش نرسید و الان دچار تاخیر حرکتی هست اما از نظر مغزی سالم هست 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
پس الکیه اخه خیلی وقتا از خواب بیدار میشم میبینم به پشت خوابیدم طوری که چندساعته رو همین حالت مونده ...

الکی نیست میگن به پشت خوابیدن باعث میشه خونرسانی به  جنین کم بشه ولی ربطی به بند ناف نداره

و خدایی که در این نزدیکی ست
نه گفت طبیعی

به دکترت اعتماد کن ولی حتنا موقع زایمان تحت نظر باش و ریسک نکن

البته شرایط پسر من خیلی بد بود با سه دور بند ناف من که طبیعی خیلی اذیت شدم و خدا به پسرم رحم کرد چون موقع زلیمان زور میزدم بند ناف دور گردنش محکمتر میشد و یه مدت اکسیژن بهش نرسیده بود خدا خودش رحم کرد وگرنه زبونم لال فلج مغزی میشد

اینا رو نگفتم که بترسونمت پسر من ۳ دور بود برا شما ۱ دوره اصلا جای نگرانی نیس

بعد من اصلا تا لحظه زایمان نمیدونستم بند ناف دور گردنشه ولی شما خداروشکر میدونی

فقط خواستم بگم خیلی احتیاط کن و ریسک نکن برو برا طبیعی ولی اکه کوچکترین موردی بود سریع سز شو