2777
2789

مثلا در طول ترم یکی دوبار پیش میاد چون زود سرما میخورم سر کلاس نمیرم ازش جزوه میگیرم اونم شاید یکی دوبار پیش بیاد ولی بعدش منت میزاره 

مثلا دوست مشترمون امروز گفت اره بهار به من جزوه داده  بعد دوستم گفت وا مگه بهار جزوه هم میده همش میگیره که 

همیشه تیکه کنایه میندازه سر چیزای مختلف 

اون روز داشتم از تخته عکس میگرفتم اونم داشت میگرفت ، گفتم نگیر من میفرستم واست ، گفت اون قبلیا که دو روز پیش گرفتی میخواستی بفرستی هنوز مونده قربون دستت 

میتونست بگه اره اونارم بفرس خب من یادم رفته بود 

ولی عادت کرده همش با کنایه حرف بزنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا حق با دوستته خب میفرستادی عکس هارو باید داستان رو از زبون دوستت هم بشنویم

من ازش یه جزوه میخوام میگم لطفا بفرس ده روز طول میده بفرسته منم درک میکنم میگم شاید کار داره حوصله نداره و هزار چیز دیگه اون وقت من دو روز یادم رفته کاملا حق باهاشه ؟؟؟ 

داره جدیدا خیلی میره تو مخم اخه ادم با دوستش که نباید با تیکه کنایه حرف بزنه همش

شما اونو دوست حساب میکنی 

ببین اونم شما رو دوست حساب میکنه یا نه ؟

دیگه هم اصلا ازش جزوه اینا نگیر

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
شما اونو دوست حساب میکنی ببین اونم شما رو دوست حساب میکنه یا نه ؟دیگه هم اصلا ازش جزوه اینا نگیر

نه دیگه نمیگیرم اصلا حتی جزوه رو نداشته باشم بهتره تا این شکلی 

کلی هم ادم هست تو کلاس که میتونم ازشون بگیرم قحطی جزوه نیست که 

نه دیگه نمیگیرم اصلا حتی جزوه رو نداشته باشم بهتره تا این شکلی کلی هم ادم هست تو کلاس که میتونم ازشو ...

والا طرف خیلی تازه به دوران رسیدس سر یه جزوه اینطوری میکنه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
والا طرف خیلی تازه به دوران رسیدس سر یه جزوه اینطوری میکنه

منم واسم عجیبه از هیجکس این رفتارو ندیدم 

حتی سر یه درس که بچهای کل کلاس جزوه کانلو نداشتن من کل جزوه ام رو گذاشتم تو گروه واتساپمون ، بعد گفت چرا گذاشتی اونا خودشون باید زحمت بکشن جزوه بنویسن نه اینکه ما زحمت بکشیم بزاریم واسه بقیه 

گفتم مگه چیه اخه چهارتا ورق واسه یه امتحان تحفه اس مگه