2777
2789

دوستم رفته پایین شهر تبریز جانباز پیدا کرده در ازای ۳۵۰ میلیون میخاد باهاش ازدواج صوری بکنه سهمیه ۲۵ درصد کنکور 

الانم میگ بعدش میتونم چون باکره ام اسمشو حذف کنم از سناسنامم راحت 

واقعا همنقدر کشکی؟؟؟؟ هیچ عواقبی نداره؟؟؟ 

با وکیل هم حرف زده میگ از لحظه ای ک عقد دائم ثبت بشه میشه استفاده کرد از سهنیه 

انقدر موذی ک رفته یکی پیدا کرده تو خرج زندگیش مونده ک با مبلغ پایین اوکی داده بهش

اسم طرف که حذف میشه از زمان عقدم سهمیه حساب میشه براش

ولی واقعا از حرومم حروم تره اون مدرک و پولی که ازش دربیاد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اسم طرف که حذف میشه از زمان عقدم سهمیه حساب میشه براشولی واقعا از حرومم حروم تره اون مدرک و پولی که ...

غیر این بحث وجدانی ک میگ برام مهم نیس عواقب دیگه ای نداره یعنی؟؟؟ واقعا برگام ریخته

تف به قانون کنکور !طویله اس مگه ؟راحت حق اونایی رو که صب تاشب درس میخونن رو میدن به یکی که زن جانباز ...

اصلا انسانی نیس من امسال خودم میخوام پشت بمونم قبول نشدم سال اول ... خیلی ظلمه

غیر این بحث وجدانی ک میگ برام مهم نیس عواقب دیگه ای نداره یعنی؟؟؟ واقعا برگام ریخته

نه دیگه چه عاقبتی 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اسم طرف که حذف میشه از زمان عقدم سهمیه حساب میشه براشولی واقعا از حرومم حروم تره اون مدرک و پولی که ...

واقعا ،اون آقاهم عقدصوری بوده باهاش اما میتونه بگه محضر نمیام طلاقت نمیدم مگه ...دخترم مجبوره قبول کنه دانشگاه رفتن به چه قیمتی ؟؟حالا ببین 

تو نمیدونی چه مارمولکی باباش راضی نمیشد میگ اتو دارم ازش مجبورش میکنم بیاد امضا کنه بعد حق طلاقم میگ ...

برگام😂

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
2810