2777
2789
عنوان

دوستم واسه پزشکی میخواد با ی جانباز ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 47 پست
اصلا انسانی نیس من امسال خودم میخوام پشت بمونم قبول نشدم سال اول ... خیلی ظلمه

شما کارت انسانیه فکر میکنی واسه این به اصطلاح زرنگا کارما دست بکار نمیشه ؟؟خدا میذاره توکاسش شب دراز است 

چه دوست ج نده ای

عه وا😂بدبخت داره قانونی پیش میره میخاد زن جانبازه بشه بتونه قبول بشه😂😂

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
توافق کردن حق طلاق بگیره 😑😑چیو طلاق نده

اگه طلاق نمیگرفت یه حرفی،ولی معامله کرده اگه مرده حتی بهش دست بزنه که میزنه تن فروشی حساب میشه واسه دوستت تن فروشی که بجای پول سهمیه ۲۵درصدی روبهش میدن ،پیشنهاد میکنم دور این جور آدما رو خط بکش 

اگه طلاق نمیگرفت یه حرفی،ولی معامله کرده اگه مرده حتی بهش دست بزنه که میزنه تن فروشی حساب میشه واسه ...

کی میگه دست نیزنه چرا چرت و پرت میگی برا خودت اره حتما مسره میخوابه با مرده معلکمه ک نمیخوابه توافقه در ازای پول اگ قرار ب رابطه بود ک چرا پول بده بعدم یارو زن بچه داره 

میتونن بگه رابطه می‌خوام دوستت نمیتونه قبول نکنه چون قانونی اقدام کرده.

خب گفته نصف پول اول کار میدم نصفش اخرش بعدم از مرده چک میگیره ک نزنه زیرش

یارو قطع نخاع رابطه چی کشک چی 

زن بچه هم داره

به فرهنگ خانواده هر دو‌طرف شک کن عزیزم حاشا به غیرت پدر دختر که دخترشو داره معامله میکنه

بهش بگو اگه عرضه داری بخون خودت قبول شو‌ ،خوندن پزشکی و پاس شدن درساش هزار برابر سخت تر از کنکوره بگو بره یه سر مشروطی های دانشکده رو‌ببینه پزشکی مخ میخواد نه حیله و مکر 

به فرهنگ خانواده هر دو‌طرف شک کن عزیزم حاشا به غیرت پدر دختر که دخترشو داره معامله میکنهبهش بگو اگه ...

معامله چی دختره این وسط کاره ای نیس عملا باباش۳۵۰ میده  عقد جانبازه میشه از سهمیه استفاده میکنه قرار نیس زابطه داشته باشن ک

منم ی نفر میشناسم سهمیه خریده برا مدرسه نمونه احتمالا تا الان برا دانشگاهشم استفاده کرده باشه 

این روزا ب ازای پول همه چی حله تو فکرش نرو دوستت اولی نیست قرار نیس آخری باشه بحث وجدانه این وسط

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
معامله چی دختره این وسط کاره ای نیس عملا باباش۳۵۰ میده عقد جانبازه میشه از سهمیه استفاده میکنه قرار ...

خب عزیزم به خاطر فقر فرهنگیه دیگه 😂 اون‌جانباز چقدر بی فرهنگه که با وجود زن و بچه به 350میلیون راضیه 

میدونی به جانبازا چقدر حقوق و مزایا و وام بلاعوض میدن ؟ اصلا 350 میلبون پولی نیس براشون 🤣🤣🤣🤣

2810