2777
2789
قانوناً اینکه پاک کنی هیچ مشکلی نداره و قانونا مشکل داره که بعدا موقع ازدواج به همسرت نگی الان شوهر ...

دوست عزیز منم به پاک کردنش به تنهایی اشاره نکردم و منظورم از قانونی نبودن موضوع اصلی پنهون کردن و نگفتن ماجرا به همسر آینده بود . در ادامه اینکه ،  بله می‌دونم عواقبش به چه صورته دقیقا به همین دلیل گفتم پنهون کاری درست نیست و ذکر هم کردم بنابر یکسری پیگیری ها و شرایطی که دختر داشت از جمله باکره بودن و موارد دیگه که بقیه دوستان هم اشاره کردند از شناسنامه‌ پاک شد ولی همچنان ثبت این موضوع قابل استعلام و پیگیری هست منتها طرف مقابلش متوجه نشده و پیگیری هم نکرده و ظاهراً طبق گفته خودشون توضیحی هم بهشون ندادن . در کل به نظرم الان شرایط طوری شده که متاسفانه چه برای دختر و چه پسر استناد عینی به شناسنامه به تنهایی کافی نیست ‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بری پزشک قانونی 

اگه باکره باشی پاک میکنن

اگه باکره نباشی تا زمانی ک با شخص جدیدی ازدواج نکنی پاک نمیکنن

هر زمان با شخص جدید عقد کردی و اون اطلاع پیدا کرد میتونی اسم همسر قبلیتو پاک کنی