2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم سر کلاس هر درسی و تدریس می‌کنه بخون سعی کن برای امتحانات ماهانه آماده باشی همیشه چون الا بخونی و همه مطالب و روهم نگه نداری کارت راحته 

از اسفند ماه شروع به برنامه ریزی کن تا اونجایی ک می‌ تونی تو عید بخون از اول شروع کن فصل به فصل اگر مشکل درسی داری تو اینترنت ویدیو نگاه کن یا کلاس برو سعی کن روزایی ک مدرسه نمیری صبح زود بیدار بشی یا از تعطیلات عید به خوبی استفاده کنی 

فقط اگه میخای موفق بشی هر درسی ک معلم تدریس می‌کنه رو واسه جلسه بعد بخون آماده باش برای امتحانات ماهانه بخون چون این کمک می‌کنه وقت کمتری هدر بشه برای مرور درسا 

از کتاب های کمک درسی حل سوال بخر مخصوص نهایی تشریحی از معلمات بپرس راهنماییت کنن نمونه سوالات نهایی سال های گذشته هم مخصوص پایه خودت و تمرین کن استرس هم نداشته باش من به عنوان کسی ک امسال دبیرستان و تموم کردم بهت میگم اگه بخونی درست کامل نمره ی خوبی میگیری 

چیزی که نگفتن

ببین نگران نباش و خیلی تمرکزت رو درسا بزن مطمعن باش کتابو خوبه خوب شخم بزنی نمرات عالی میگیری

واسه درسای عمومی مثل عربی و زبان و ... کتابو خیلی خوب خوب بخون

واسه ادبیات هم تمام معنی و مفهوما و نکات قواعدش رو بلد باش کتاب فرمول بیست گاج هم خیلی خوبه ولی اگه نخواستی هزینه کنی از تلگرام پی دی اف دانلود کن

زیست و فیزیک و ریاضی و شیمی بااااید یه عالمه نمونه سوال حل کنی تا دستت بیاد

حتما هم سوالات آزمون های نهایی و مدارس مختلف رو حل کن همه اینا توی سایت قلمچی هست با جواب پاسخنامه

اصلا هم فکر نکن به زمان

فقط بخون موفق باشی