2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدای از اینکه قانونا و شرعا پنهون کردنش درست نیست ولی یکی از اقوام با یکسری پیگیری ها و یکسری شرایط پاک کرد و همسر فعلیش متوجه این قضیه نشده که ازدواج قبلی داشته کاری به دلیل شما و زندگی شخصیتون ندارم ولی سایتی هست که آنلاین هم میشه استعلام گرفت و پاک کردنش عملا فایده ای نداره . 

اگه دختر باشی ارهالبته دردسر زیاد داره من خودم میخاستم طلاق بگیرم بابام میگفت میفتم تو کارش اسمشم از ...

نه هیچ دردسری نداره بعد طلاق همونجا محضردار یه نامه میده همونو میبری دفتر پیشخوان دولت شناسنامه جدید میدن کار یه ساعته 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
جدای از اینکه قانونا و شرعا پنهون کردنش درست نیست ولی یکی از اقوام با یکسری پیگیری ها و یکسری شرایط ...

قانوناً اینکه پاک کنی هیچ مشکلی نداره و قانونا مشکل داره که بعدا موقع ازدواج به همسرت نگی الان شوهر اقوامتون وقتی بفهمه میتونه از زنش شکایت کنه و ازدواج رو فسخ کنه مهریه هم بهش نمیرسه و کلی خسارت هم باید بده زندان هم داره

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

بله میشه میری پزشک قانونی معاینه نیشی گواهی بدن میتونی شناسنامه جدید بگیری البته مهری که روی عکس میزنن تو شناسنامه جدید با مهر قبلی فرق داره اگر کسی این رو بدونه متوجه میشه شناسنامه تعویض شده

2810