سلام ۲۶ مرداد سزارین کردم
شیرم کم بود سیر خشک ب پسرم دادن اول اپتامیل یک بعد ببلاک کامفورت و الانم اپتامیل پپتی
دلیل داشت تغییر شیر خشکش
بعداز دفع سیاه اوایل تولدش و بعد از ۴ روز ک شکمش بعد کار کرد
ی مدت طولانی دفع نداشت و فقط جیش میکرد و باد روده میداد بد بو و اکثرا شیر خشک کنار شیرم بهش میدادیم چون شیرم رگ نکرده بود خلاصه نگران دفع نکردنش بودیم شیرخشکش باتجویز متحصص ببلاک کامفورت کردیم و. دارو های مخصوص همون پدی لاگت و شربت گررمیچرو.... ولی هم چنان دفع نداشت و ب همون نسخه پزشک شیاف گلیسیرین زدیم ۳ روز دفع نداشت و ناگفته نمانه من ی مقدار خیلی ناچیز قبل تر خاکشیر با اب جوشیده سرد بهش داده بودم اونم جوابی نداده بود بهم تااینکه ی روز دفع کرد و از اون روز اسهال داشت از همون روز اول ک شدید بود و هر دوساعت دفع و من نگران شدم باز ی پزشک یردیم عمومی کارش خوب بود گف سفکسیم بده و دفعاتش کم شد. خدایی ولی هنوز دفع داشت ابکی...
دفعش هم پر از دانه های سفید بود کم کم نگران شدم باز و رفتم متخصص دوبار و شیر خشک عوض کرد اپتامیل پپتی چون حدس میزد حساسیت ب پروتیین گاوه و داروهاشم عوض کردیم
الان روز دوم بعداز بردن ب مطب دکترش هست و دیشب دفع داشت اواخر ابکی دیه. نبود اما دونه های سفید ریزتر شده و باحجم زیاد ادرارهم ک داره مرتب
نزاشتم اب بدنش کم بشه
ازمایش دفع داره. ولی امروز نکرده
بچم نزدیک ۵۴ روزشه
بنظرتون دونه های سفید چیه
چربی هضم نشده. شیر میگن هست
پس مواد زائد نداره دفعش
وزنشم ۴۰۰ کیلو بدو تولد و کم کرد و الان ۴۸۰۰ شده
کسی تجربه داره بگه....