2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم ارامش از زندگیم رفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 122 پست
واااییی نگو توروخدادکتر ک رفتین چی بهتون گفته؟؟

اینو گفتم، فک نکنی هروقت بخای میشه... الان ک سنت کمه واقعا... ولی ازسال دیگ بفکرباش

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو شوهرم مخالف صددرصدی بچه بودیم تا ۴ سال دیگهدیشب گفتیم دیگه امسال کم کم ب فکرش باشیمولی الان منصر ...

الان اینقدر ناباروری زیاد شده اقدام کنی یک چهار سال دیگه نتیجه می گیری ماهم بودیم ولی وقتی الان بچه اوردم میفهمم چقدر اشتباه کردم که مخالف بچه بودم لامصب یک شیرینی داره که هیچ جوره تو هیچ جا نمیتونی ببینی باورت میشه قدیم دوستام میگفتن بچه هاشونو از شوهراشون بیشتر دوست دارن من میخندیدم مسخره شون میکردم الان میفهمم چقدر بچه شیرینه ک ادم از عشقشم بیشتر دوسش داره

دقیقااا ولی بنظرم هیچی ارزششو نداره،اگه میدونستم زندگیم اینجوری میشه خیلی سخت مراقبت میکردم که بچه د ...

یعنی وقتی بچت لبخند میزنه همه بیخوابی ها یادت نمیرن براش ذوق نمیکنی ؟

بشه دو سال راحت میشی شیر هم نمیخواد

اینو گفتم، فک نکنی هروقت بخای میشه... الان ک سنت کمه واقعا... ولی ازسال دیگ بفکرباش

من قصدم رو ۲۳ سالگی ب بعد بود ک هم شرایط مالیمون اوکی بشه هم چهارتا مسافرت بریم تو این مدت و امسالم دانشگاه ثبتنام کردم

اخه با بچه ک نمیشه

خدا خیرت بده باز ک گفتی بهم🥺

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اره تقریبا ۲ سال

گفتم شاید سریع بعد ازدواج بچه دار شدی

خدا حفظش کنه..... روز ب روز بزرگتر میشه توام راحتتر میشی

خودت چند سالته؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
الان اینقدر ناباروری زیاد شده اقدام کنی یک چهار سال دیگه نتیجه می گیری ماهم بودیم ولی وقتی الان بچه ...

چون این بچه از پوست و گوشت و استخون خودت و کسیه که دوسش داری 

واسه این بیشتر عاشقشی

من قصدم رو ۲۳ سالگی ب بعد بود ک هم شرایط مالیمون اوکی بشه هم چهارتا مسافرت بریم تو این مدت و امسالم ...

فداتشم.. بارداری خیلی سخت شده، فقط نذار سنت زیاد بالابره.. مرد همیشه میتونه، این زنه ک سنش بره بالا امکان بارداری کم میشه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

باید سعی کنی برای حودت برنامه مفرح تر بچینی ...افسرده شدی.خواهرم دقیقا مثل شما چند ماهه زاییده انقدر ...

وقتی حتی تا دستشویی هم نمیزاره برم چه برنامه ی مفرحی؟وقتی حتی تا میام با شوهرم حرف بزنم گریه میکنه که چرا با من حرف نزدی چه برنامه ای؟وقتی خواب نداره..

چی شد ک سقط شد میشه بگی؟؟؟

ازروی که باردارشدم تا روزیکه سقط شدن

۱۷کیلو وزن کم کردم ویارشدید گاهی

خون بالامیاوردم فشارم همش ۷رو۴

۸رو۵ بود ی روز تپش قلب گرفتم و

حالت تهوع فشارم۱۰رو۷ بود واسه من

خوب بود۱۰رو۷ بعد یهویی تپش رفت بالاتر زنگ زدم ۱۱۵ داشت سوال میکرد

قفسه سینت دردمیکنه؟....‌‌منم ترسیدم

هرچی گفتو علاعمش اومدسراغم قطش

کردم گوشیمو گلاب اسپری کردم ی ذره

بهترشدم یهویی خیس شدم وببخش

خونابه اومد رفتیم بیمارستان گفتن

دوتاشون سقط شدن وبایدکورتاژ کنی💔

الان اینقدر ناباروری زیاد شده اقدام کنی یک چهار سال دیگه نتیجه می گیری ماهم بودیم ولی وقتی الان بچه ...

منم خودم بچه دوست دارم ولی امسال دانشگاه ثبتنام کردم اگه بچه باشه خب دیگه نمیتونم الانم تقریبا ۶ ماهه ازدواج کردم خودمم ۲۰ سالمه

قصدمونم این بود اول شرایط مالیمون اوکی شه ۴ تا مسافرت بریم بعد نی نی دار بشیم

والا الان با این نظراتی ک دارم میخونم بدجور ترسیدم یکی راضیه یکی ناراضی!!!

وقتی حتی تا دستشویی هم نمیزاره برم چه برنامه ی مفرحی؟وقتی حتی تا میام با شوهرم حرف بزنم گریه میکنه ک ...

خواب اگه مشکل داره باید به پزشکش نشون بدی...بچه خواهر من که چند ساعت یه بار می خوابه....برنامه مثلا اب رنگ...نقاشی.کاردستی....مطالعه کتاب‌...باغبونی ...رسیدگی به گل و گیاه.....یادگیری زبان....اهنگ شاد بزار ...حال و هوات رو سعی کن عوض کنی‌

من بچم سه ماهشه خیلی خوب شده کولیکش رفته روز به روز بیشتر عاشقش میشم ولی اولا همش گریه میکردم نق میز ...

برا منم تا ۲ ماه کولیک داشت ساعت ۵ صب میخوابید،بعد ختنه،بعد گوش دردی که هیچ جوره خوب نمیشه و..

فداتشم.. بارداری خیلی سخت شده، فقط نذار سنت زیاد بالابره.. مرد همیشه میتونه، این زنه ک سنش بره بالا ...

بنظرت همون ۲۳_۲۲ اوکیه؟؟

دکتر چیز خاصی بهتون نگفته؟؟ک مثلا چی استفاده کنید احتمال بارداری بیشتر بشه و اینا

2810