2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم نبود از هفت چیزی نخوردم میشه نه ساعت چیزی نخورم بعد برم از؟

ببین من دقیق نمیدونم چه آزمایشهایی داری ولی هورمونیا یکیش پرولاکتینه که صبح دوساعت بعد بیدار شدن و ناشتا باید بدی بعدازظهر نمیشه همین الان برو آزمایشگاه بپرس اگه اون نباشه واسه بقیه مشگلی نیست فک کنم اگه هم بود سوال کن که روز سوم پریود هم میشه انجام بدی یانه

هزینه ازمایش پرولاکتین و ذخیره تخمدان چقد هست؟؟منم دکتر نوشته نمیدونم چیکار کنم باید ناشتا باشیم یان 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
هزینه ازمایش پرولاکتین و ذخیره تخمدان چقد هست؟؟منم دکتر نوشته نمیدونم چیکار کنم باید ناشتا باشیم یان

واسه پرولاکتین باید ناشتا باشی معمولا روز دوم وسوم پریود بری نزدیکی نداشته باشی قبل صبح مثلا ساعت ۷بیدار بشی ساعت ۱۰باید آزمایشو بدی قبل آزمایشم هم پیاده روی و ورزش نکنی استرسم نداشته باشی من چندروز پیش دادم با آزمایشای دیگه شد دومیلیون سیصد 

واسه پرولاکتین باید ناشتا باشی معمولا روز دوم وسوم پریود بری نزدیکی نداشته باشی قبل صبح مثلا ساعت ۷ب ...

😐😂من ازمایشو دادم این چیزای هم گفتی رعایت نکردم البته دکترمم چیزی نگفت بهم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
😐😂من ازمایشو دادم این چیزای هم گفتی رعایت نکردم البته دکترمم چیزی نگفت بهم

دکترتم بهت نگه خود آزمایشگاه یه برگه میده که همه ی اینا توش نوشته است من چندین بار این آزمایشو دادم توی آزمایشگاهای مختلف وهمه ی اینارو بهم گفتن علت خنده وتعجب بیجای شمارم متوجه نمیشم حداقل یه تحقیق بکن بعد الکی بخند خانم محترم همه ی اینا رو جواب آزماشت اثر داره موفق باشی