2777
2789
عنوان

توروخدا یکی منو از نگرانی دراره

127 بازدید | 14 پست

دو روز مونده به پریود رابطه محافظت شده با ک.. از اول هم بزاری احتمال بارداری هست ؟

بعد برای محکم کاری قرص اورژانسی ۱.۵ بخوری چی؟

۹ روز گذشته من پریود نشدم 😪😪😪😪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه رابطه محافظت شده مشکلی که نداره

قرص اورژانسی هورمون هات رو بهم میریزه ها

اونم زمان داره باید تا 72 ساعت بخوری الان دیگه اثر نداره

ولی اگه خوردی و پریودت دیر شده باید بدونی هورمونهات بهم ریخته و چرخه قاعدگیت 35 روزه شده

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
نه دیگه رابطه محافظت شده مشکلی که ندارهقرص اورژانسی هورمون هات رو بهم میریزه هااونم زمان داره باید ت ...

والا از بس میگن این ک... رو سوراخ میکنن فلان میکنن حتی ببخشید انزال هم بیرون از واژ... رخ داد

اصلا توهمی شدم قبل ۷۲ ساعت خوردم قرص اورژانسیو 

یادم رفت چک کنم کا ... اما همسرم میگه سالم بوده 

میترسم واقعا نمیتونم بچه بیارم ۹ روز از پریودم گذشته نشدم

نه بابا چه خبره مگه؟مطمنم باردار نیستی‌.اصلا دو روز قبل از پریود احتمالا بارداری بشدت کمه.دوره امن ب ...

من هربار اینقدر عذاب میکشم

همسرم دیگه از دستم خسته شده 😪اما دست خودم نیست واقعا

نمیدونم چیکار کنم حس میکنم همه روشها باید انجام بدم نابود شدم ❤️‍🩹

من هربار اینقدر عذاب میکشمهمسرم دیگه از دستم خسته شده 😪اما دست خودم نیست واقعانمیدونم چیکار کنم حس ...

بچه داری؟اگر زایمان داشتی برو ایودی بزار راحت کن خودتو.استرس نگیر خیلی بده .به همسرتم وارد نکن اینجوری یهو زبونم لال زده میشه.منم مثل شما بودم عجیب استرس بارداری داشتم ،تا رفتم آیودی گذاشتم راحت کردم خودمو.منم بیشتر از این عذاب میکشیدم که استرسمو به همسرمم انتقال میدادم.کوفت این بدبختا میکنیم با این استرسا

سلام 

طبق چرخه ماهیانه خانم ها شما اگه دو روز مونده به پریود رابطه محافظت نشده داشته باشین پریود نمیشین چون تخمک پیر و بی اثر شده

علت پریود نشدن قرص اورژانسی هست قرص اورژانسی باعث بهم خوردن تایم پریود میشه

بچه داری؟اگر زایمان داشتی برو ایودی بزار راحت کن خودتو.استرس نگیر خیلی بده .به همسرتم وارد نکن اینجو ...

حتما میرم انجام میدم واقعا نیاز دارم ممنونم عزیزم

2810