2777
2789
عنوان

سارا هستم fan ninisite

133 بازدید | 6 پست

سارا هستم fan_ninisite

سلام

تا الان دیدین که من با هوش مصنوعی چه کارهایی میتونم بکنم و البته منم هنوز همه قدرت هوش مصنوعی رو کامل نشناختم ولی به اندازه ای که من میخواستم ازش درک داشتم. در لابه لای تاپیک هایی که زدم گفتم که اگه کسی تمایل به همکاری داره که پروژه بگیریم و درصدی کار کنیم ، دوستانی بودن که پیام دادن و منم بعدا باهاشون ارتباط میگیرم ولی درخواست من اینه که اگه تاپیک های منو دنبال میکنن یکبار دیگه پیام بذارن تا گمشون نکنم ، هر چند بازم تمام تاپیک ها رو یکبار دیگه میگردم و باهاشون ارتباط میگیرم ولی من به بعضی ها پیام میدم بعد یا یادشون میره یا نوتیف پیام منو نمی بینن یا هر چی

مدتها قبل از اینکه من به این سایت بیام ، رفتار مدیریت سایت رو بررسی کردم ، ما باید از مدیریت سایت بعنوان یک الگو استفاده کنیم و با کمک برند ایشون کسب درامد از هوش مصنوعی رو داشته باشیم. بعضی ها مردد هستن ، باشن ، چرا ما باید منتظر بمونیم؟. بعدم کی گفته که فقط بازار داخل ؟ میتونیم یک تیم بشیم و از ظرفیت هوض مصنوعی و با کمک هم در کنار مجموعه ای که خانم مونا تهرانی ،ادامه مدیریت اون رو برعهده دارن ، کار رو پیش ببریم. جزئیاتش بمونه برای بعد .

فعلا"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه لوگوی طبیعی رو کدوم هوش بهم میده میدونی؟من عاشق این کارام و در زمینه طراحی و اینا برای کسبوکارخودم فعالیت میکنم 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
فن؟؟؟ 😂😂😂این دیگه چه صغیه ای

سلام

همیشه اونایی که به ادم انتقاد میکنن بهترین ایده ها رو به ادم میدن

یکیش اون کاربر"کردستان_زیبا" که باعث شد من تصویر اون کلا..هبردار رو با هوش مصنوعی بزنم که حالت کمیک باشه و تا قبلش اصن همچین چیزی رو تصور نمیکردم و یکیش هم کامنت شما ، بگذریم. 

روز خوبی داشته باشین 

یه لوگوی طبیعی رو کدوم هوش بهم میده میدونی؟من عاشق این کارام و در زمینه طراحی و اینا برای کسبوکارخود ...

سلام ، بستگی به طرحتون داره

ولی بهترین هاش اول ideogram و بعدش leonardo 

یه جاهایی هم یکیش از اون یکی جلو میزنه

با این حال پرامپت هست که طرحی که میخواین رو میتونه براتون کار رو در بیاره

چون باید دقیق توصیفش کنه ، وگرنه اگه به خود هوش مصنوعی باشه ، من به شما میگم که برین سراغ chatgpt بهش بگین 12 تا پرامپت برای طراحی لوگو به شما بده بعد اونا رو تست کنید. منتها توصیف شما باید درست باشه و کلی نباشه و بهش بگین کیه ، بهش فقط نگین من یه لوگو میخوام ، همین . اون بدرد نمیخوره و کار رو حرفه ای براتون در نمی یاره.

موفق باشین

سلام ، بستگی به طرحتون دارهولی بهترین هاش اول ideogram و بعدش leonardo یه جاهایی هم یکیش از اون یکی ...

کار خفن تحویل میده؟مرسی عزیزم

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌