2777
2789
عنوان

دوست داشتن فقط به گفتنش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست
میدونی چه کارم کرد نامزد سابق عنترمممم میدونیی حرف یه خرابه که دختر عمومه رو باور کرد منیکه پاک بودم ...

من جات بودم تفمم سمتش نمینداحتم به خدا چه برسه باهاش حرف بزنم این کثیف ارزششو نداره مطمئن باش خدا بعد این بهترینشو سرراهت قرارمیده

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست داشتن اصلش عمل کردنهوقتی به وظایف و قانون دوست داشتن عمل نکنی اون دیگه دوست داشتن نیستصرفا خوشت ...

دوست داشتن فقط عمل کردنه اقا من قبول دارم طرف یبارم نگه دوست دارم ولی عمل کن لامصببب

هممون خدایی داریم عزیزم

دقیقااااااااااا خدا جواب دلشکسته رو به بهترین شکل میده مادر اون کثافت هرجا نشست گف پسرمن نخواست دختره رو ولش کرد فک کن فامیلم بودن نگم برات ازخنده های فامیل ازخرد شدنم جلوبقیه ولی الان چی اون حیون مادرش پسر بزرگش ۵۰ سالشه ازدواج نکرده دخترش ۴۰ وخرده ای ازدواج نکرده نامزد سابق حیون من که بچه اخربود ۳۷سالشه همچنان مونده یخ پسر دیگه ام غیر اینا همچنان داره ازدواج نکرده ولی من ازدواج کردم الانم بچم یه سالشه روسیاهی موند به ذغال 😏😏😏😏

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
امیدوارممم تاوان پس بده اشغال مرتیکه پسر عمومه لاشی

مطمین باشششش پس میده فامیل ازغرییه میدونم سخت تره ولی به قول خودت هممون خدایی داریم

دقیقااااااااااا خدا جواب دلشکسته رو به بهترین شکل میده مادر اون کثافت هرجا نشست گف پسرمن نخواست دختر ...

دلم خنک شددددد خدا خوب جواب همچین ادمایی رو میده واییییییییی دمت گرم خداااا خوب ضایعشون کردی

دلم خنک شددددد خدا خوب جواب همچین ادمایی رو میده واییییییییی دمت گرم خداااا خوب ضایعشون کردی

توام نگران نباش خدا یه آدمیو سرراهت میزاره که چناننننننن میسوزن اون خانواده نامزد سابقت که دلت خنک میشه فقط صبر داشته باش وببین