2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 40 پست
باید تا حالا عادت میکردی گلم ...پسر من یک و نیم شب میخوابه تا فردا ساعت ۱۲ و شیرشم میخوره

عادت کردم ولی میخوام رو برنامه و ساعت باشه خوابیدن و بلند شدنش والا بچه های دیگه رو می‌شنوم چه بزرگ تر چه کوچیک تر از ساعت ۱۰ شب میخوابن 

من تا ۲ خورده بودم بعد بردنم پیش دکتر تا شنیده فوری یکی خوابونده تو گوشم😑 فقط دربدر دنبال اون دکتر ...

دستش بشکنه الهی

یکی زدن سهله سر بچه ی من داد بکشه همونجا خشتکشو‌میکشم رو سرش

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادت کردم ولی میخوام رو برنامه و ساعت باشه خوابیدن و بلند شدنش والا بچه های دیگه رو می‌شنوم چه بزرگ ...

والا چی بگم ...من سخت نمیگیرم هر جور دوست داره اونطور باشه بزرگ که شد رو روال میفته الان خیلی کوچیکن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم نبوده 🫤 دقیقا همینو مامانم گفت تا یجایی دنبالش برم همین کارو بسرش بیارم برگردم زنیکه عقده ای ...

حالا دکتره زن هم بوده؟خدا لعنتش کنه زنیکه ببشعورو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر می‌خوابی از شیر بگیری یکباره بگیر .از عطاری صبر زرد بگیر بزن به سینه دیگه شیر نمی‌خواد . شب یکبار اول شب یکبار زمان خوابش بهش غذا بده تا سیر باشه .تا صبح راحت بخوابه .اگر خیلی اذیت کرد شیر یا آب میوه داخل شیشه بریز و بهش بده .یا هر وقت بیدار شد آب بده .پسرم خیلی وابسته شیر بود و فقط وقتی شب شیر میخورد می‌خوابید.خدا روشکر بدون دردسر از شیر گرفتم فقط چند روز اول هر خوراکی و میوه‌ای که دوست داره .بهش بده 

اره احمق مامانم مثل شما دلش نمیومده بابام نه منو دور از چشم مامانم میبره دکتر اونم تا میفهمه یکی میا ...

چه دکترای بیشعوری پیدا میشن 

معلوم نیس از کجا عقده داشته سر بچه دوساله خالی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه میگیرم چب هست پودره یا قطره ؟

خیلی تلخه با آب مخلوط میکنیم به سینه میزنی پسرت دیگه سمت شیر نمیاد .بمیرم برای پسرم .بهش میگم بیا بهت شیر بدم میگه آخه سریع  روشو  می‌کشه .توی این ده روز یکبارم بیتابی نکرده .ولی روزی ۳ تا موز ویک شیر کاکایو وکلی خوراکی میخورد .ولی هر روز که می‌گذشت اندازه خوراکیشو کم کردم