2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 40 پست

صدرصد خاصیتشون کمتر از شیر خشکه ولی از هیچی بهتره

پسر من شیرخشکیه هم غذا میخوره هم شیر تا هرموقع دلش بخواد بهش میدم 

عزیزم من یه فامیلی دارم دوتا دختر داره اولی رو از شیر گرفت وقتی دوسالش شد ولی دومی تا چهار پنج سالگی فقط شیر خشک و شیر پاستوریزه خورد 

بچه اولیه ریزه میزه و نحیفه ولی دومیه که تا پنج سالگی شیر خورد حسابی استخوناش درشت شد و ماشالله خیلی هیکلی و چهارشانه شده و قدشم بلندتره...

شیر خیلی خوبه برای بچه ها نمیدونم چرا مامانا انقدر اصرار دارن بچشونو از شیر بگیرن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه عادت داره حتما شبا باید ساعت یک ربع به دو یا ۲  همین حدودا بشه بخوابه اونم از ساعت ۱۲ باید براش کارتون بزارم تو گوشی برازم رو پاهام که تا ساعت ۲ خوابش بگیره.

صدرصد خاصیتشون کمتر از شیر خشکه ولی از هیچی بهترهپسر من شیرخشکیه هم غذا میخوره هم شیر تا هرموقع دلش ...

بخاطر اینکه بقیه ها فامیل ها آنقدر میگن به آدم و اینکه خودمون هم اذیت میشیم یه وابستگی عجیبی بچه ها دارن 

بخاطر اینکه بقیه ها فامیل ها آنقدر میگن به آدم و اینکه خودمون هم اذیت میشیم یه وابستگی عجیبی بچه ها ...

به بقیه چیکار داری گلم 

شیر خودتو قطع کن و شیر پاستوریزه بده حدااقل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرااز شش ماهگی شیر شب رو قطع کردید ؟!تا دوسال باید از شیر مادر تغذیه کنن و کمکی داد

شیر شب بعد از ۶ ماهگی فقط باعث تخریب دندون میشه و اینکه چون عادت میکنه به شیر خوردن خواب ارومی نداره.

تا ۶ ماه فقط شیر مادر، بعد از ۶ ماه تا یکسال شیر در کنارش کمکی. از یکسال تا دوسال وعده های غذایی باید دو برابر شیر باشه. شیر در حدی که فقط باشه ولی سیر شدنش و دریافت ویتامین و مواد مورد نیاز بدنش با غذا و میوه 

دختر منم خودش بیشتر از اون شیر میل نداره. در مجموع روزی ۴۰۰ سی‌سی میخوره.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به بقیه چیکار داری گلم شیر خودتو قطع کن و شیر پاستوریزه بده حدااقل

الانم بعضی اوقات شیر میخوره روزا ولی من الان مشکلم اینه که شبا چیکار کنم مثلا ۴ صبح بیدار میشه ۶ صبح هم بیدار میشه این دوتا ساعت تا شیر نخوره دست بردار نیس

الانم بعضی اوقات شیر میخوره روزا ولی من الان مشکلم اینه که شبا چیکار کنم مثلا ۴ صبح بیدار میشه ۶ صبح ...

خب بده بهش عزیزم چه ایرادی داره ؟

فکر کنم ناراحت این هستی که از خواب بیدار میشی درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بده بهش عزیزم چه ایرادی داره ؟فکر کنم ناراحت این هستی که از خواب بیدار میشی درسته؟

اره میخوام شبا دیگه حد اقل ۱۲ بخوابه ولی هم شب دیر می‌خوابه هم بخاطر شیر اذیتم میکنه 

حالا جدا از اینا سال ۴۰۱ عضو شدی اولین تاپیکته؟😅

آره اون موقع عضو شدم ولی هیچ استفاده ای نکردم دیگه امشب گفتم با نظر مامان ها و تجربشون شاید تونستن مشکلم رو حل کنن  

آره اون موقع عضو شدم ولی هیچ استفاده ای نکردم دیگه امشب گفتم با نظر مامان ها و تجربشون شاید تونستن م ...

والا من خودم تو شرایط تو هستم باردار هم هستم ...

شیرشم میدم حتی شبا ...چون صدای قارقور شکمشو میشنوم جگرم اتیش میگیره 

هر شب دوبار شیر میدم بهش خرابی دندونشم فدای سرش دیگه اینا میریزه دندونای جدید درمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میخوام شبا دیگه حد اقل ۱۲ بخوابه ولی هم شب دیر می‌خوابه هم بخاطر شیر اذیتم میکنه

باید تا حالا عادت میکردی گلم ...پسر من یک و نیم شب میخوابه تا فردا ساعت ۱۲ 

و شیرشم میخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیر پاستوریزه بده حدااقل...وای من کار به حرف هیشکی ندارم تا دلش میخواد شیر بخوره بچه امگناه دارن...

من تا ۲ خورده بودم بعد بردنم پیش دکتر تا شنیده فوری یکی خوابونده تو گوشم😑 فقط دربدر دنبال اون دکتر سلیطم