دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی اگر اقدامت روز تخمکگذاری باشه همون بمونی موعدت رد بشه بهتره
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
خیلی خیلی ممنون از جواب دقیقتون... میدونید چقدر طول میکشه تا لقاح شکل بگیره؟ تاحالا انقدر برای گذر ز ...
اگر اشتباه نکنم نرمالش اینه که موقع تخمکگذاری لقاح صورت بگیره که خب اینجوری مشخصه مثلا سر موعدت ۲ هفته از لقاح گذشته
ولی ممکنه تخمک دیرتر ازاد شده باشه و قبلش اقدام داشته باشی و اسپرم کمی منتظر مونده باشه تا ازادی تخمک و یا به هر دلیل دیگه لقاح دیرتر انجام بشه
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
من روز تخمک گذاریم اقدام داشتم، ۱۲ روز بعدش یه آزمایشگاه خوب آزمایش دادم مثبت شد ولی بیبی چک نشون نمیداد اونموقع. ولی یه هفته بعدش بیبی چک زدم مثبت شد پررنگ پررنگ