2777
2789
عنوان

علائم بارداری خارج از رحم

244 بازدید | 35 پست

خانومایی که تجربه بارداری خارج رحم داشتین میشه بیاین بگین علائمتون چی بوده و دردتون دقیقا کجاهاس تب ولرز هم داشتین چندهفته مشخص شد خارج رحمی هس

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا هفته ی ۷ اینا مشخص میشه برای خودت میپرسی ؟

نه خواهرم هنوز روز موعدش نرسیده ولی پهلو درد وتب ولرز داره چندروزیه ازمایش بتا داد مثبته وخوبه دکترا گفتن دردات علایم خارج رحمی هس ولی تو سونو هیچی معلوم نیس نه داخل رحم نه خارج

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین علامتم این بود ک بتام کند بالا رفت بعد اینکه ی شب یهو درد پهلوی وحشتناک گرفتم و افتادم ب خونری ...

چندهفته بودی که دردپهلو گرفتی خواهرم هردو پهلوش ولگنش درد شدید وتب ولرز شدید شونه درد داره ولی هنوز حتا وقت موعدش نرسیده بتاش 160بود بعد تقریبا دوروز شد280 تو سونو شکمی و سونو داخلی هیییچی دیده نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه زوده عزیزم تو سونو چیزی معلوم شه بتاش چنده ؟

درداش شدید هس طوری که هر 12ساعت باید یا امپول مسکن بزنه یا شیاف دکترا هم چون بتاش نشونه بارداریه هیچ کاری انجام نمیدن واسش میگن منتظر بمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین علامتم این بود ک بتام کند بالا رفت بعد اینکه ی شب یهو درد پهلوی وحشتناک گرفتم و افتادم ب خونری ...

این اصلا لک بینی هم نداره که خیالمون راحت شه بدونیم بارداری خارج رحم هس واقعا چون خیلی نگرانشیم نمیدونیم مشکلش چیه ودردش ازکجاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درداش شدید هس طوری که هر 12ساعت باید یا امپول مسکن بزنه یا شیاف دکترا هم چون بتاش نشونه بارداریه هیچ ...

بتاش بالا هست باید تکرار کنه بتاشو معمولا تو خارج از رحم هر ۴۸ ساعت بتاش دو برابر نمیشه ۴۸ ساعت بعد دوباره آزمایش بده لکه بینی نداره ؟

بتاش بالا هست باید تکرار کنه بتاشو معمولا تو خارج از رحم هر ۴۸ ساعت بتاش دو برابر نمیشه ۴۸ ساعت بعد ...

لکه بینی نداره بتاش اولی 168بوده دومی بعد 38ساعت تقریبا 280 این حدودا شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندهفته بودی که دردپهلو گرفتی خواهرم هردو پهلوش ولگنش درد شدید وتب ولرز شدید شونه درد داره ولی هنوز ...

دقیقا منم شونه درد داشتم منم تشخیص نمیدادن اصلا تو سونو چیزی نبود بگو تند تند سونو واژینال بده تا دیده بشه 

من دیگه اخریا از هوشم میرفتم یهو اخرشم خونریزی داخلی شدید کردم ولوله تم ترکید انشالله ک خوارت صحیح و سالم باشه والا نمیدونم چند هفته اخه اصلا چیزی دیده نمیشد

فقط تنها راهش هر ۳ روز سونو واژینال ک دیده بشه

عزیزم چند هفته بودی؟

بخدا نمیدونم مال ۴ ساله پیشه ولی یادمه ده روز بعد موعدم بی بی چک خط کمرنگ انداخت شبش حالم بد شد پهلو درد وحشتناک بعد یهو خوب خوب شدم بدون درد رفتم فرداش بتا دادم

ولی واقعا باید جدی گرفت من پس فرداش سونو دادم ک اصلا گفتن چیزی نیس لابد سقط شده 

ولی بعد ی هفته دوباره دردام شروع شد