بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا خدا دردش این مدلیه یعنی؟؟چیبگم والا اگه طاقتش ب درد کمه ممکنه دردای پریودی نشونه بارداری باشه وگر ...
ما هم میدونیم خوب نیس بخاطرهمین نگرانیم دکترا هم میگن چیزی دیده نمیشه که بدونیم مشکل چیه چیزی از دستمون برنمیاد منتظر بمون چندروزی ببینیم چی میشه.. ولی خب با انتظار که هم داره جون میده هم ما خیلی داریم استرس ونگرانی میکشیم که خدایی نکرده چیزیش بشه یا بیماری بدی داشته باشه چون تو این چندروز وزن هم داره کم میکنه ازشدت درد
ی چند روزی درد نداشتم و فقط لکه بود ولی بعدش هی دردام شروع شد منم جندبار بهم مسکن زدن خیلی سخته دردش ...
بردیم سونو شکمی کامل و سونو داخلی هییچی معلوم نیس دکتر گف یه هفته دیگه باز برو سونو ولی کو تا یه هفته اجیم بیشترین دردش تو پهلوهاس و لکه بینی یا چیزی نداره
ما هم میدونیم خوب نیس بخاطرهمین نگرانیم دکترا هم میگن چیزی دیده نمیشه که بدونیم مشکل چیه چیزی از دست ...
الهی بگردم
من خودم کشیدم واقعا درد بدیه خارج رحمی اگه باشه ک ب احتمال زیاد هست اصلا تنهاش نزارید چون من اخراش ک تشخیص نمیدادن چندباری بی هوش شدم درحد ۳ دقیقه اینا ولی فک کن اگه سرم چیز جایی میخورد بدتر بود ی چند روز صبر کنید باز سونو کامل بده هم شکم و لگن هم وازینال چون فقط واژینال معلومش میکنه
الهی بگردم من خودم کشیدم واقعا درد بدیه خارج رحمی اگه باشه ک ب احتمال زیاد هست اصلا تنهاش نزارید چون ...
خدا نکنه عزیزم حالا دکترا هم میگن احتمال زیاد خارج رحمی باشه ما میگیم کاش واقعا خارج رحمی باشه و این درداش بره لاقل میدونیم این مشکل واسه خیلی از خانوما پیش اومده ولی میگه تو بیمارستان یکی دقیقا همین علائم منو داشته
دور از جون اون دیگه داره شیمی درمانی میکنه چون باز درد داشته وهیچی معلوم نبوده
اره داروش اونه ولی ترسناک نیس از عمل خیلی بهتره دردی ک من کشیدم خیلیی شدید بود آخرین بار تو بیمارستان وقتی سونوم میکردن گفتم دارم میمیرم و از هوش رفتم انشالله ک سریع تشخیص بدن و با قرص حل بشه مشکلش