2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیاید بهتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 21 پست
برای تهوع که زوده و خودت رو اماده کن برای استرس های بزرگتر 😂

ای وای همش میگفتم باردار بشم دیگه هیچ استرسی ندارم و همش خوشحالم اما استرس باز یقه منو گرفته🫡

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
فعلا اولشه از این دوران استفاده کن من ماه اخرم دنده هام داره توشکمم فرو میره اصلا نمیتونم بشینمهمش ض ...

خداروشکر کن مسیر بارداری رو به سلامت طی کردی عزیزم انشالله زایمان کنی راحت میشی دعا کن منم بچم سالم دنیا بیاد

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای همش میگفتم باردار بشم دیگه هیچ استرسی ندارم و همش خوشحالم اما استرس باز یقه منو گرفته🫡

منم😂😂

من الان تو 37 هفته ام نمیتونم از جام بلند شم از درد واژن همش فکر میکنم بچه الان میاد 

خیلی استرس دارم چون من میخوام برم سز 

منم😂😂من الان تو 37 هفته ام نمیتونم از جام بلند شم از درد واژن همش فکر میکنم بچه الان میاد خیلی است ...

سزارین چند هفته به دنیا میاد؟