2777
2789
عنوان

با مادرشدهر دعوام شد حساااابی

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 89 پست

پیش اومد برام جلوی جمع کوچیکم کرد زنکیه بعدا بهش گفتم دیگه حق نداری تو کارای من دخالت کنی ،تازه بعد طلبکار شد گفت به من بی احترامی کردی ،شوهرمم می‌گفت باید ازش معذرت خواهی کنی ،وقتی هم معذرت خواهی کردم گفت درست معذرت خواهی نکردی طلبکار بودی

تاپیکتو خوندم مقصراول شوهرته که هنوزنمیدونه نباید بره مسائل خصوصی روبه مادرش بگه خیلی کارش زشته شمافقط لابیاعمل کردی چه لزومی داره کسی بفهمه من لابیا وواژینوپلاستی اونم بیمارستان عمل کردم مادرهمسرم یه خیابون فاصله داریم یکماه استراحت بودم همسرم نگفت بهشون یه بارم اومدن گفت کمردردشده چیزسنگین بلندکرده باید استراحت کنه مقصر اصلی شوهر دهن لقته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کاری کردی جوابشو دادی بس که جواب نمیدیم فکر میکنن همه کاره زندگی پسرشون هستن دمت گرم👏

والا طلبکارم هس.اومد خونه بابام مادرشوهرم گف اومدم گله.اومد گف دخترتون بی احترامی کرده و ‌...گف من مث دخترخودم میدونم دخترتون رو‌منم بهش گفتم من خودمم ننه دارم یتیم نیستم!

ن ب خاطر لابیا شوهرم منو آورده خونه بابام.من بهش گفتم خونه میمونم اما گوش نکرد.شوهرم اورده‌.من چیکار ...

عزیزم بگو بخاطر عمل درد دارم قرصی پمادی چیزی سرچ کن ببین چی هست بگو روم نمیشه ب پدرم بگم جای خصوصی اونا بهونه کن از داروخونه بخره بیاره برات

ی صلوات مهمونم کنین لطفا

مقصر تمام این آشوب ها شوهرت بوده که بلد نبود راز خصوصی زناشویی رو حفظ کنه و حریم شخصی برای همسرش قائل بشه

ولی کاری که شما کردی مال وقتیه که دیگه میخوای همه چی تموم بشه و برنگردی!

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

مقصر تمام این آشوب ها شوهرت بوده که بلد نبود راز خصوصی زناشویی رو حفظ کنه و حریم شخصی برای همسرش قائ ...

جوری داغ کرده بودم بخدا.اخ قبلا هم مادرشوهرم دخالت بیجا کرده بود

مقصر شوهرته ک دهن لقه .مسائل خصوصی بین زن و شوهره نه اینکه بره بگه ب مادرش .مادرشم خیلی پاشو تو زندگی شما دراز کرده و دخالتش بیجاس .خودت دیگه شرایطو میدونی که یه عمر باید اینجور سر کنی . میتونی قضیه رو درست کنی، ب شوهرت زنگ بزن و با صحبت نرمش کن .چون  ادامه بدی زندگیت ب خطر میفته.

ن ب خاطر لابیا شوهرم منو آورده خونه بابام.من بهش گفتم خونه میمونم اما گوش نکرد.شوهرم اورده‌.من چیکار ...

اره زنگ بزن حتما حتما ....

اگه گفت نمیام همونجا بمون بگو خودم با اسنپ میام ....هرطوری شده پاشو برو سر زندگیت ....جلوی زبونت راهم بگیر ...بگو مادرت حرف زد ، حرف شنید ، بی احترامی و دخالت کرد ، بهش بی احترامی کردم ....خودمم ناراحتم و اصلا در شان خودم نمیدیدم که جواب اون را بخوام بدم و از خودم همچین انتظاری نداشتم ولی همچین بد هم نشد عوضش میفهمه چند وقته تو دلم چی میگذره ، بلکه ی کم دست از سرمن برداره .....باشوهرت زیاد دهن بدهن نشو .....وسط بحث و دعوا ها ی کم اهنگ بذار و شاد باش و جوری وانمود کن ک اتفاق مهمی نیوفته ...با همسرتم درمورد خاطره، مسافرت ، عمل و ....کلا هرچی حرف بزن تا جو خونه سنگین نشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما بیش از حد بیشعوری. بیش از حدی که فکرشو بخوای بکنیو همچنین بی حیا !!

اخ مادرشوهرم همیشه باعث میشه منوشوهرم بیفتیم ب جون هم!چرا درک نمیکنین.این فقط ی نمونه از دخالت بود

والا طلبکارم هس.اومد خونه بابام مادرشوهرم گف اومدم گله.اومد گف دخترتون بی احترامی کرده و ‌...گف من م ...

عزیزم عذاب وجدان نگیر این مادرشوهرت لازمه ک دست و پاش جمع بشه حتی چندین بار

2810