2777
2789
عنوان

با مادرشدهر دعوام شد حساااابی

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه دعوا کردی و غوش دادی بده ولی بدتر از اون اینه که از خونت قهر کردی ورفتی و میدان را برای مادرشوهرت باز کردی ....

اخه دختر عاقل با مادرشوهرت جنگ داری چه دخلی به شوهربیچارت داره که باید تاوان اون را بده و رفتی خونه بابات که با گل و شیرینی بیاد دست بوست که مادرشو سکه ی پول کردی😑 

عجب بی سیاست و خامی ...

پاشو وسایلتو جمع کن وبدون حرف برو خونت بگو انقدر مغزم داغ بود گفتم خونه را اتش میکشم حالا ک ی کم ارومم اومدم خونه ....جوری وانمود کن ک قهر نرفته بودی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کاربدی نکردی.اگرشعورداشت بخاطر ی عمل زیبایی زنانه الم شنگه راه نمینداخت..همسرتم ادب بشه دهن لقی نکنه ...

دمت گرم یکی منو فهمید ولی شوهرم بچه ننه هس میدونم بازم نمیفهمه چی شده..

فقط اینکه به شوهرم زنگ هم بزنم یا نه؟شب برم خونه یا نرم؟

اخ شوهر باهام لج میشه اصلا چ جوری برم خونشون

ببین روزی که این اتفاق افتاد رو باید فکرشو می کردی؛

بری خونشون بگی چی؟

اصن دیگه رو داری بری؟

روت میشه بری؟

تو اگه میخواستی شوهرت لج نکنه، که خودتو کنترل می کردی.

الان هم باید خار و خفیف شی تا برگردی

اینکه دعوا کردی و غوش دادی بده ولی بدتر از اون اینه که از خونت قهر کردی ورفتی و میدان را برای مادرشو ...

ن ب خاطر لابیا شوهرم منو آورده خونه بابام.من بهش گفتم خونه میمونم اما گوش نکرد.شوهرم اورده‌.من چیکار کنم زنگ بزنم شوهرم شب یانه

دمت گرم یکی منو فهمید ولی شوهرم بچه ننه هس میدونم بازم نمیفهمه چی شده..فقط اینکه به شوهرم زنگ هم بزن ...

بمرور میفهمه ک دهن لقی منحر ب جنجال بزرگ میشه...اگر میتونی بری خونت برو حتما...موقع دعوا با خانواده همسر هرگز خونه تو ترک نکن..برو اما اصلا در مورد امروز صحبتی نکن و با همسرت عادی باش ک بحث ادامه پیدا نکنه

2810