پیش شوهرم و خونوادم هر چی از دهنم دراومد گفتم.گفتم نمیخوام باهات حرف بزنم هر چی میکشم از تو میکشم و...ب مامانم گف دخترتون بی ادبه منم گفتم باشما نشست برخواست داشتم شبیه شما شدم
یعنی آب شد رف زمین
موندم چ جوری باهاش چش تو چش شم.الانم خونه بابامم.شاید شوهرم نیاد دنبالم و بمونم...چیکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تاپیک قبلت رو خوندم؛ بنظرم مادرشوهر قبل اینکه فضول باشه نسبت به این عمل آگاهی نداشته شما هم پنهان کاری لازم نبود بکنی عمل رو انجام دادی خوب بهش توضیح میدادی ربطی به تخمدان و رحم نداره که واسه حاملگی بد باشه. یه خورده با دید بازتر به قضیه نگاه کن.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
لابیاپلاستی (Labiaplasty) نوعی روش جراحی در اندام تناسلی زنان است که با هدف زیباسازی و ایجاد تقارن بین لبهای بیرونی، لبهای داخلی و پوست اطراف واژن انجام میشود. در واقع جراح در طول جراحی به کمک تکنیکهای مختلف، فرم و اندازه لابیا ماژور (لبهای بیرونی) و مینور (لبهای داخلی) را تغییر میدهد.