2777
2789
عنوان

رفتار معلم دخترم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 66 پست
دقیقا تو کلاس پارسال دختر من ، دو تا بودن مادراشون بلد نبودن درس یاد بدن، بچه هاشون هم رد شدن، الان ...

😑معلمای بی وجدان 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم بگم سهمیه ایه. به سهمیه ای ها برنخوره میگن باپارتی معلم دشه

خوب همینه دیگه

وقتی همه چیز پارتی بازی شده

وقتی کسی جای خودش نیست

وقتی با علاقه خودشون سر کار نمیرن همین میشه دیگه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

مگر نمیگید وقتی یک درسی رو متوجه نمیشن هزاربار هم توضیح میده؟؟

پس‌مشکلش چیه ؟ 

ایشون معلم اون کلاسن و خودشون بهتر بودجه بندی دروس و کلاسشون رو نسبت به من و شمایی که سر کلاسشون درس نمیدیم میدونن.. 

روند تدریس ایشون متناسب با روش و سطح کلاس و دانش اموزانشون هست و قطعا سر موقع مباحث رو تدریس میکنن..اگر هم میگه کلاس خصوصی که خب الان یکسری از معلم ها مباحث خارج از کتاب رو داخل کلاس خصوصی میگن چون تو مدرسه وقت نمیشه زیاد ..و همون کتاب آموزش پرورش داخل مدرسه کار میشه...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
مگر نمیگید وقتی یک درسی رو متوجه نمیشن هزاربار هم توضیح میده؟؟پس‌مشکلش چیه ؟ ایشون معلم اون کلاسن و ...

تمرین و تکرارش کمه فداتشم میگم مثلا اون روز ک ریاضی دارن بجای اینکه بچسو بیاره بچه ها باهاش غایم موشک بازی کنن تمرین و تکرار کنن. اصلا امروز هیییچ درسی نگفته برای فردام تکلیف نفرستاده خب این بچه برا چی میذه مدرسه؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

زمان ما ازین چیزا نبود.من ۲۴ سالمه کلاس چهارممو عین دیروز یادمه .خودم میشستم همه درسامو میخوندم هیچ ...

😂😂درسا سخت ترشدن من ضرب تقسیما و عین آب خوردن میفهمیدم براخودم رمز میذاشتم 

دقیقا منم مشکلم همینه سال اول و دوم یه معلم بیخیال ک چند تا شاگرد رو فقط ساپورت میکرد با بقیه کاری نداشت.. هر چی هم میگفتیم  هیچ تاثیری نداش اولیا اصلا هماهنگ نبود همه میترسیدن با بچه چپ شه امسالم ک ی معلم سخت گیر ک بچه باید اماده باشه هر لحظه برا درس اصلا تکالیفم درست و حسابی تحویلمون نمیده بچه ها استرسی شدن

کلا همینه یا حامل دوروز میان ی روز نمیان یا سابقه ندارن با پارتی اومدن یا بیحاله یا سخت گیر الکی تهش ...

من امسال بیخیالم عین معلمش مهم اخلاق معلمه برام ک شکر خوا خوبه درسم خودم کارمیکنم چاره چیه دیگه 

مدارس افتضاح شدن. معلما هم بی وجدان دخترم هفته هنوز معلم علوم ندارن

اینا دارن . زنگ علوم نقاشی میکشن😂🤦

خوب همینه دیگهوقتی همه چیز پارتی بازی شدهوقتی کسی جای خودش نیستوقتی با علاقه خودشون سر کار نمیرن همی ...

علاقه و البته استعداد

دقیقا منم مشکلم همینه سال اول و دوم یه معلم بیخیال ک چند تا شاگرد رو فقط ساپورت میکرد با بقیه کاری ن ...

عین من. اول و دوم ببخیال سوم درسش عالی شد ولی زیادفشار آورد استرسی شد باز امسال بیخیال ولی امسال گیر ندید بذارید پایه ش قوی بشه حتما باهاش کار کنید سمو نفهمن چهارم پنجم میمونن سخته سوم

برو اداره شکایت کن بازرس میفرستن مدرسهکتابام ببر نشون بده

بالا نوشتم پارسال اینکارو کردیم کل کلتس چپ افتاد پدرمونو دراورد امسال بیخیال شدم