2777
2789
عنوان

رفتار معلم دخترم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 66 پست
مدارس دولتی ،خیلی خراب شدن ،من دخترم دوسال غیرانتفاعی بود خیلی درسش خوب بود ،ولی الان اصلا معلم نمی‌ ...

مثلا هیئت امناییه مدرسشون .ینی شهرستانمون بهترین مدرسه است. مدیر عوض شده دوسال گندش درومده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه بعضی معلما اینجورین.سر کلاس کم کاری میکنن بعد کلاس خصوصی میزارنبه مدیر بگین و تهدید کنید اگ ...

مدیرم یه بی بخاره 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

باز برعکس معلم پسر من آنقدر تند تند درس میده که من میگم فرصت بده حداقل بچه کامل یاد بگیره بعد برو م ...

نه به اون سختی نه به این بیخیالی 

مثلا هیئت امناییه مدرسشون .ینی شهرستانمون بهترین مدرسه است. مدیر عوض شده دوسال گندش درومده

برای ما هم ه‍یئت امنایی اما چه فایده ،یعنی دخترم میگه مامان بچه ها یه سوال آسون رو هم بلد نیستن جواب بدن ،چون پارسالم هیچ چیز یاد نگرفتن

اوه اوه، از اینا که ارجاع میدن به کلاس بیرون، خدا بدادتون برسه.

ب🤦😥

برای ما هم ه‍یئت امنایی اما چه فایده ،یعنی دخترم میگه مامان بچه ها یه سوال آسون رو هم بلد نیستن جواب ...

پایه دخترم برا پارسال خیلی خوبه چون معلمشون سخت گیر بود ولی چ فایده بچم استرسی شد چون بددهن بود و... حالت نرمال ندارن یا سخ گیرن یا بیخیال 

ما امروز رفته بودیم برای جلسه تو مدرسه، مدیرشون خفمون کرد، هی میگفت شما تابستون استراحت کردین ولی من ...

والا همونو بگو وظیفته . 

همین سکوت شما به این معلما پر و بال میدهاکثر والدین از ترس اینکه معلم با بچشون چپ نیفته اعتراض نمیکن ...

معلم پارسالشون خیلی بددهن و بچه رو تخقیر میکرد و مث عقده ایا چند گروه درست کرده بود اولیا هماهنگ نشن باهم سخت گیر ولی در میداد ریاضی دخترم عالی بود. انقد من و بقیه شاکی شدیم اولیا رفتن اموزش پرورش من رفتم مدیر گفتم و ی دردسرایی داشتیم امسالم خانوم بیخیال تشریف دارن دیگه من خودم خسته شدم دیگه نمیخام خودمو بامدیر و معلم درگیر کنم 

به خدا یه کله گفتن شما تابستون راحت بودین، ما دنبال لباس فرم.خوب خواهر جان، تو مدیری، من بیام برم دن ...

میگفتی عزیزم‌میگفتی من بیام دنبال کارات چقد حرف نامربوط میزنن

میگفتی عزیزم‌میگفتی من بیام دنبال کارات چقد حرف نامربوط میزنن

دختر من دوم، من به این نتیجه رسیدم، کلا باید بی خیال مدرسه بشی، تمام چیزیم که بچه ام بلد ، خودم تو خونه یاد دادم.

متاسفانه حتی تو ادب و روابط اجتماعی هم متاسفانه مدارس وحشتناک شدن

دختر من دوم، من به این نتیجه رسیدم، کلا باید بی خیال مدرسه بشی، تمام چیزیم که بچه ام بلد ، خودم تو خ ...

اره منم همینو میگم خودم یاد میدم ولی کسی ک سواد نداره بچه کوچیک داره یا هزارو یک مشکل دیگه چه کنه مدرسه محل آموزش و تربیته. نه ک بلد نشد بگی الهی بمیری🤦😑معلم پارسالون به بچه ها میگف

اره منم همینو میگم خودم یاد میدم ولی کسی ک سواد نداره بچه کوچیک داره یا هزارو یک مشکل دیگه چه کنه مد ...

دقیقا تو کلاس پارسال دختر من ، دو تا بودن مادراشون بلد نبودن درس یاد بدن، بچه هاشون هم رد شدن، الان باز اول هستن