2777
2789
عنوان

از الان میخوام برا فروش یلدا و ولنتاین و بقیه اماده شم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت باکس ولنتاینه؟

باکس ولنتاین خیییلی گرون میوفته و مردم اکثرا از فروشگاه ها حضوری میخرن.شاخه گل منظورمه.دیدی یه طلقی مثل باکس دورشونه؟

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏
منم میخاستم پارسال از این گلا شاخه ای درست کنم ترسیدم کسی نخره حالا امسال نمیدونم درس کنم یا نه از ش ...

میگم ک اولین بارمه.ولی مطمئنم ک فروش میره .. البته بستگی داره ک بتونی مشتری رو هم جذب کنی

چه جور دریت کردی یاد منم میدی

خیلی راحته.هم فومیشو بلدم هم با کاغذکشیش جوری ک خیلی طبیعیه

ازین کارتونا هست ک داخل پارچه هاس؟دیدی ی استوانه کارتنیه؟ازونا هم میری از اونا یا خرازیا میگیری امثرا رایگانه.بعد برششون میزنی به ارتفاع سه تا پنج سانت.بعد طلق شیرازه ب اندازه دور داخلی کارتونه میخری و میچسبونی و از هر دو سر ازون استوانه ها میزنی سرش

با کاغذ کشی هم گل درست میکنی ک اموزششو تو گوگل زده.ساخت گل رز با کاغذ کشی یه گل بنفش رنگه فیلمش

بعد سر و تهشم با کارتن میبندی و هر دو تا استوانه رو با کاغذ کادو یا ی کاغذ شیک جلد میکنی.اینو شوهرم برام پریسال خرید ۴۵من با ۶یا نهایت ۷میسازمش

2810