2777
2789
عنوان

تو خونه ی ما ابراز محبت کلامی خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 40 پست
بین ما هم همینه حس میکنم دلیلش خشک و عصبی بودن پدرم بود

پدر منم ناظم مدرسه بوده خشک و بد اخلاق 😅

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
دقیقا 🥲 من یه بچه شیرین و بامزه ببینم نمی تونم بهش محبت کنم خجالت می کشمدر این حدم 🥲

اره اره ولی اگه نمیخوای رویه خانوادتو ادامه بدی سعی کن کم کم شروع کنی مثلا هر روز با یه غریبه مهربون باش و باهاش با محبت حرف بزن، یا تو خونه اگه به کسی نزدیکی سعی کن به اون محبت کلامی کنی وگرنه در آینده سخت میشه به عزیزانت محبت کنی

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اره ولی اگه نمیخوای رویه خانوادتو ادامه بدی سعی کن کم کم شروع کنی مثلا هر روز با یه غریبه مهربون ...

آره میترسم در آینده با شوهر و بچه امم این مدلی باشم😐💔 

یمدته تو مغازه کار می کنم یکم بهتر شدم

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

وای دقیقا خونه ما هم همینه گر چه از هم حمایت میکنیم و هوای همو داریم ولی ابراز احساسات ندارم مثلا من تو عمرم پدر مادرمو بوس و بغل نکردم خجالت میکشم واقعا🙈

اصلا کل خانواده همینه منم همینجوری شدم رفتم خوابگاه دیدم چقدر بچه ها ابراز احساسات بلدن و من یه عزیزمو به زور میگم🤦🏻‍♀️😐

آره میترسم در آینده با شوهر و بچه امم این مدلی باشم😐💔 یمدته تو مغازه کار می کنم یکم بهتر شدم

دقیقا واسه همین گفتم چون اون ممکنه از یه خانواده کاملا متفاوت باشه و درکت نکنه

و الانم که میل داری چه خوبه کم کم شروع کنی تا در آینده بهتر بتونی حرفاتو به زبون بیاری

عالیه دوستم

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
وای دقیقا خونه ما هم همینه گر چه از هم حمایت میکنیم و هوای همو داریم ولی ابراز احساسات ندارم مثلا من ...

منم فقط مامانمو می‌بوسم و بغل میکنم

اونم به شوخی پسم میزنه بیشتر وقتا

بابامو فقط عیدا سر سفره هفت سین می‌بوسم 💔

نمیشه کاری کردخودت در آینده خانواده ای بساز که اینجوری باشه :)

دقیقا دوست دارم یه خانواده گرم و پر محبت بسازم

فعلا که خودم یخم😁

آره میترسم در آینده با شوهر و بچه امم این مدلی باشم😐💔 یمدته تو مغازه کار می کنم یکم بهتر شدم

نه بابا ببین شما طرفت خوب باشع و محبت کنه توام اونطوری رفتار میکنی.

من اصلا بلد نبودمم هیچیا الان بیست چار ساعته دارم قربون صدقه نامزدم میرم😂🤣

نه بابا ببین شما طرفت خوب باشع و محبت کنه توام اونطوری رفتار میکنی.من اصلا بلد نبودمم هیچیا الان بیس ...

آخی 😍

باید طرف مقابلم اهل محبت باشه 

منم فقط مامانمو می‌بوسم و بغل میکنماونم به شوخی پسم میزنه بیشتر وقتابابامو فقط عیدا سر سفره هفت سین ...

آرع سال نوعی ،روز پدری،مادری چیزی 

حالا جالبیش اینه من ولی از الفاظ محبت آمیز مثل عشقم ،فدات بشم اینا خوشم نمیاد دوست دارم تو عمل بهم ثابت بشه ولی به نظرم تو خانواده حتما این ابراز احساساته باشه بهتره 

دقیقا واسه همین گفتم چون اون ممکنه از یه خانواده کاملا متفاوت باشه و درکت نکنهو الانم که میل داری چه ...

مرسی گلم 💙

2810