2777
2789
عنوان

سلام با همسایمون میریم روضه خیلی گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 51 پست
کلا ی چیز رو بدون ک گریه و زاری و ماتم ب شدتارتعاش ادم رو میاره پایین سعی کن همیشه جاهای شاد بری نه ...

اره قبول دارم هرچیزی حدی داره من خودمم دقیقا تعادل دارم مراسم های مذهبی جای خودشون و شادی و تفریح هم جای خودش ولی این بنده خدا گاهی میگه تنها هستم بیا با من بریم منم دلم میسوزه باهاش میرم پسرش فوت شده اینقدر افسردع هست میگه با روضه اروم میشم نه شلدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید برای شروع همین ک بشینی کنارش و دستش رو بگیری خوب باشهیا اینکه سرشو بگیری تو بغلت و نوازشش ...

مرسی از راهنماییت یعنی قبل شروع روضه یا وقتی تمام شد؟

اره قبول دارم هرچیزی حدی داره من خودمم دقیقا تعادل دارم مراسم های مذهبی جای خودشون و شادی و تفریح هم ...

نه بابا این ادم افسره است روضه ارومش نمیکنه فقط

نمک میپاچه رو زخمش اطرافیانش رو هم داغون میکنه

بهش بگو بره دکتر قرص بخوره تا اروم شه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
وسطای روضه ک میبینی خیلی بی تاب شدهیا زمانی ک ب قول خودت روضه تموم شده و هنوز داره ب گریه ادامه میده

ممنون از راهنماییت ،،دلم میسوزه براش نمیفهمم اصلا چی بگم بهش اروم شهد،،خدا به دلش ارامش بده

میدونی گریه ام نکنه میریزه تو خودش بدتره همسر داره؟یا خواهری کسی که دل داریش بده

همسرش بنده خدا خودش مشغول کار کرده خودشم همچین حال خوبی نداره ،،اشنایی هم‌به اون صورت نداره به همین خاطر من همراهش گاهی میرم یکم حالش عوض شه

خودش میگه از غذا خوردن بدم میاد اخه یاد پسرم میفته کنارمون غذا میخورده الان دیگه نیست

واقعأ سخته بیچاره مادر خدا بهش صبر بده حق داره

داغون کرده خودشو اینقدر گریه میکنه

چند باری با هاش سر قبر بچش رفتم باور نمیکنی چه جور بی تابی میکنه ادم میخواد بشینه همراهش زار بزنه 

بش بگو گریه نکنه

🤣🤣باید یه جوری بگم تاثیر گذار باشه اصلا فقط توی اون موقعیت گریه میکنه انگار چیزی نمی‌شنوی بعد هم کلی عذرخواهی میکنه که ناراحتمون کرده ولی توی اون موقعیت دست خودش نیست

عزیزم شاید برای شروع همین ک بشینی کنارش و دستش رو بگیری خوب باشهیا اینکه سرشو بگیری تو بغلت و نوازشش ...

یعنی دلداری ندم بهش فقط نوازشش کنم ؟

اخه از اول روضه تا گریش قطع بشه سرس از زیر چادرش بیرون نمیاره 

2810