2777
2789
عنوان

کسایی که تجربیات ماورایی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالب بود حس ششمتم قویه؟

اره ولی از ادم انرژی میگیره ☹️

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

میتونی بگی حس پسری که دوسش دارم بهم چیه و با هم ازدواج میکنیم یا ن؟

بخش اول ش توقف افتاده سر یه موضوعی  ( بحث یا.. هرچیزی) ولی بخش دومش طی یه شرایطی از جانب شما میتونه پنجاه درصد براورده شه

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

بخش اول ش توقف افتاده سر یه موضوعی ( بحث یا.. هرچیزی) ولی بخش دومش طی یه شرایطی از جانب شما میتونه ...

یعنی چی از جانب من؟متوجه نمیشم

الان با کسی  هست؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
یعنی چی از جانب من؟متوجه نمیشمالان با کسی هست؟

توفق میتونه تو رابطه بودن فرد ام باشه و مانع احساسات شدن یا هرچیزی مثل کار داشتن یا اصلا درگیر این موضوع ها نبودن 

از جانب شما هم چیزی که از حس میاد  نمی دونم به مرور اصولا جوابشو ادما میفهمن 

بیشتر گیج شدم😭😭😂

این سوالو از کسی پرسیدم که  کارش چندین ساله اینه و خیلی ماهره تو کارس، سربسته پرسیدم چون نمی خوام فک کنه به این چیزا علاقه دارم ( حس شیشم و فال. اینا) 

بخش اول سوال شما نه امده بود ( چیزی که اشون گفتند) 

بخش دومش 50 50 امده بود 

این سوالو از کسی پرسیدم که کارش چندین ساله اینه و خیلی ماهره تو کارس، سربسته پرسیدم چون نمی خوام فک ...

منظورشون از نه گفته که یه مانع هست والا من ام نمیدونم😅