2777
2789
عنوان

سلام کسی میتونه کمکم کنه انقباض بارداری دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 22 پست
بله چون درد داریفردا صبح تاکسی بگیر و برو فکر کنم رایگانم هست... مثل من دست دست نکن.

مشکل هزینش نیست خیلی معطلی داره ...مشکلم اینه چون سزارینی هستم میترسم

حالا همین اگه تا فردا صبح درد داشتم میرم حتما

هر وقت می خواهید حرکت جنین را چک کنید، یک شربت شیرین و سرد بخورید و ارام دراز بکشید. معمولا حرکت بچه ...

دیروز گفت انقباض نداری؟ گفتم چرا همین الان هم ک ایستادم شکمم سفت شده

گفت ایستاده نه خوابیده باید منقبض بشه 

تو ان اس تی هم چندتا درد زده بود ولی گفت مهم نیست

الان هم شکمم موقعی ک ایستاده بودم منقبض میشد ولی الان ک دراز کشیدم فقط درد پریودی تو کمر دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل هزینش نیست خیلی معطلی داره ...مشکلم اینه چون سزارینی هستم میترسمحالا همین اگه تا فردا صبح درد د ...

من که نیم ساعته رفتم ان اس تی دادم ولی ای کاش ده روز قبل که شکمم سفت میشد اینکار رو میکردم...

فردا حتما برید ان شاءالله هیچی نیست

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

در هفته های اخر انقباض طبیعی هست، چون بدن به تدریج داره برای زایمان اماده میشه. ولی انقباضی که دردناک باشه و با گذشت زمان فاصله اش کوتاه تر بشه و کلا قطع نشه، انقباض زایمان هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
در هفته های اخر انقباض طبیعی هست، چون بدن به تدریج داره برای زایمان اماده میشه. ولی انقباضی که دردنا ...

اگه حرکت کنه خیالم راحت باشع ک مشکلی نیست؟

الان داره تکون میخوره ولی درد کمر دارم 

دراز ک کشیدم دیگه شکمم منقبض نشده

اگه حرکت کنه خیالم راحت باشع ک مشکلی نیست؟الان داره تکون میخوره ولی درد کمر دارم دراز ک کشیدم دیگه ش ...

اگر جنین حرکت می کنه مشکلی نیست. فقط اگر دردی داشتید که با استراحت برطرف نشد و بدتر شد باید به بیمارستان مراجعه کنید. این درد می تونه پایین کمر باشه یا قسمت پایین شکم..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دیروز گفت انقباض نداری؟ گفتم چرا همین الان هم ک ایستادم شکمم سفت شدهگفت ایستاده نه خوابیده باید منقب ...

اره موقع چک کردن انقباض باید دراز بکشی. اگه دیدی دماه دردات بیش تر از هفت بار در طول یک شبانه روز هست و انقباض داری برو دوباره پیش دکترت. بگو دردام زیاد شده که حداقل یه آمپول پروژسترون بده که زایمان زودرس نکنی. 

اگر جنین حرکت می کنه مشکلی نیست. فقط اگر دردی داشتید که با استراحت برطرف نشد و بدتر شد باید به بیمار ...

فعلا نیم ساعته دراز کسیدم هنوز درد پری دارم کمرم