2777
2789

نگاه پسرم

این تاپیک 10 دقیقه وقت تو رو میگیره

تو توی این زمان میتونی 4 تا تست اموزشی بزنی

این ده دقیقه ده دقیقه جمع میشه و میشه یک دریا که سر جلسه کنکور مفیده

پس به جای پرسیدن برو بخون

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از دلسوزیتون.درسته.

خواهش

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

نه نن جون. اونایی که قبول شدن از کلاس اول دبستان مثه خر درس خوندن. همونایی که همش میگن ما اصلا درس ن ...

من به شخصه دهم و یازدهم کلا سر المپیاد زیست بودم یازدهم از آبان به بعد سر هیچ کلاسی ننشستم 

دوازدهم شهریور تغییر رشته دادم از بهمن بکوب خوندم فیزیکو ۷۰ زدم همون فیزیکی که نوبت دوم یازدهم ۱۳ شدم.

رتبه ۱۰۰۰ رشته ریاضی شدم با اینکه از نظر خودم خراب کردم. ولی حرف شما رو قبول ندارم. میخواید بگید دروغ میگم باشه حرفی نیست.

مدرسه دولتى بود بعد از پيش دانشگاهى رفت سركار ٥،٦ سال كار كرد بعد به داستانى پيش اومد انگيزه شد براى ...

اون زمان راحت بوده.این قضیه سوابق تحصیلی همه رو ناامید میکنه.

از هیچ کس دیگه نپرس میشه نمیشه. فقط و فقط شدنش به خودت ربط داره من فیزیک یازدهم رو یه ماه تابستون نشستم خوندم اونم نردبام. بیشتر تستاشو زدم. با اینکه هیچوقت دبیر فیزیک نداشتم.بعدش خیال میکردم حتما ریاضی و فیزیکم خوبه و از اوناییم که حفظیاتشون افتضاحه. ولی خودمو مجبور کردم توی خونه عمومی نخونم و فقط توی راه مدرسه دینی و ادبیات بخونم و یاد گرفتم کاری که بقیه توی دو ساعت میکنن رو چطور با تمرکز بیشتر توی یه ربع انجام بدم. همش الکیه فلانی حفظیاتش خوبه ریاضیاتش ضعیفه و بالعکس. برای من که الکی بود.