2777
2789

من هفته پیش که موعد پریودم بود، مدام درد زیر دل و کمردرد و تکرر ادرار داشتم . یعنی دقیقا موعد پریودم .

امروز هیچی علایم جز ی کم کمردرد که اینم قطع شد، ندارم . 

تجربه دارید شما؟

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

ربطی نداره من که چهار هفته رشدش متوقف شد ولی تا ۷ هفته زیر شکم و کمرم یکم درد داشت حالت تهوع هم داشتم

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ندارم کمی سینم سنگین شده فقط .هر کس تجربه سقط با سایتوتک داره میشه بهم درخواست بده .صبح تاپیک زد ...

چرا میخایی سقط کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2805
چرا میخایی سقط کنی؟

دوتا بچه دارم خودم از نظر روانی مریضم و زیر نظر روانپزشک.و اینکه دیگه از پس خرجشون برنمیام .همین الآنم به زوررررر گوشت و مرغ می‌خریم.به این دوتا برسم کار بزرگی کردم .جلوگیری هم داشتم 😔نمی‌دونم حکمت خدا چیه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
دوتا بچه دارم خودم از نظر روانی مریضم و زیر نظر روانپزشک.و اینکه دیگه از پس خرجشون برنمیام .همین الآ ...

خدا کمکت می کنه .

نکن رفیق . گناه داره 😔💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا کمکت می کنه .نکن رفیق . گناه داره 😔💗

خدا واسه این دوتا کمکم نکرد.از کجا بیارم پوشک بخرم .به قول شوهرم سال دیگه بگیم پنج نفریم خونه هم بهمون نمی‌دن.امسال به زور خونه گرفتیم همه میگفتن به زن و شوهر می‌دیم.13ساله ما داریم رو به عقب میریم 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪