2777
2789
عنوان

اخلاق مامانم که شاید نتونین باور کنین اینقد ساده و بیخیاله

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 46 پست
وضع مالی مادرتون بده؟پدرتون درقیدحیاتن؟

اره خوب نیست بابامم زندست اونم بدتر ولی تقصیر خودشه نشسته تو خونه تکون نمیخوره از بقیه انتظار داره هزار بار گفتم برو مثل زنای دیگه کار کن دیگه من و شوهرم کلی کمک کردیم همیشه بهشون 

اینهمه زن دارن کار میکنن این فقط بلده با سادگی خودش آبروی مارو ببره به یه ورش هم نیست،آخه تو اون شلوغی عروسی چجور انتظار داره مردم خسته خسته برن لباس پیدا کنن برا این

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یعنی مامانت مانتو کهنه ها رو میپوشه

اصلا تا حالا همچین کاری نکرده و نپوشیده دیشب انگار جن زده شده بود!حالا پوشیدن به کنار این که انتظار داشت خاله هام خسته خسته برن مانتو پیدا کنن بدن من بیارم واقعا تصورشم مسخرست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وضع مالیتون خوبه یا نه ؟

وآسه شوهرم خوبه تا شده هم کمک کردیم حتی کرایه خونشون رو میدیم ولی تا کی میخواد دست دراز کنه جلو بقیه هزار بار گفتم برو کار کن مثل زنای دیگه انقد بیخیال و تنبله انگار نه انگار جوون هم هست حالا 

عجب.تمام و کنال حق با شماس.مدارا کرونم نداره بگو شوهرم اجازه نمیده کهنه های مردمو جمع کنم بیارم ماما ...

وای حالا به این قسمتش فکر نکرده بودم  

مثلا اونا حالا میدادن،من چجور می‌آوردم!!! به شوهرم میگفتم لباس کهنه های خاله هامه!!

خب قبل عروسی زنگ میزد به خاله هات هماهنگ می‌کرد لااقل تو تالار ازشون میگرفتی

نه دیگه فقط میخواسته اعصاب منو بهم بریزه به کاراش دوساعت نذاره من راحت باشم و به سادگی فکر نکنم 

وای حالا به این قسمتش فکر نکرده بودم مثلا اونا حالا میدادن،من چجور می‌آوردم!!! به شوهرم میگفتم لباس ...

بعدا برو پیشش با آرومی بهش بگو همینهارو ، مطمئن باش حتی اگه مقاومت کنه ولی بعدا بهش فک میکنه و اثر میکنه

اگ بی سرپرست و بیکارن. حق دارن با این وضع اقتصادی

شهر ما پر کاره اونم واسه زنا 

شوهر من هم کلی بهشون کمک میکنه و کرده با این کارش آبروی مارو هم برد علاوه بر خودش  

نشسته تو خونه منتظره مردم واسش معجزه کنن

عزیزم تا ابد حق داری اخرش چیکار کردی؟ امیدوارم به حرفش گوش نکرده باشی و برگشته باشی خونت

خیلی دوس داشتم بمونم ولی وقتی دیدم زنگ زد و گیر داد که فلان کارو کن ترسیدم بمونم یهو صبح جلو شوهرم زنگ بزنه و دوباره بگه، آخه اصلا فکر نمیکنه که مثلا صبح هم ما بخوایم راه بیفتیم خاله هام همه خوابن و خونه هاشونم از هم دوره چجور دوره بیفتم تو شهر تک تک برم در خونشون مانتو جمع کنم  🥲فکرشم دیوونم میکنه

دیگه برگشتیم و به شوهرم نگفتم که بمونیم 

چند بچه تو خونه استپدرت چند سالشه چرا کار نمیکنهکمک درسته حدی داره دیگه نه اینقدر که آدم اعصاب براش ...

دوتا بچه ی بزرگ داره بچه کوچیک نداره که دستو پاشو ببندن بابامم عرضه نداره کار میکنه ولی خب هرکی با مامانم زندگی کنه دیوونه میشه بابامم خودش بی‌عرضه بود اینم با اخلاقش بدترش کرد 

تو شهر من زنا خیلی زرنگن هرکدوم کار میکنن مادرشوهرمم کار میکنه ماهی بالای ده تومن حقوق داره بهترین زندگی رو داره یا مثلا مامان جاریم،بعد مامان من اینجوری فقط بلده زندگی منو زهر کنه 

دوتا بچه ی بزرگ داره بچه کوچیک نداره که دستو پاشو ببندن بابامم عرضه نداره کار میکنه ولی خب هرکی با م ...

گلم مقصر شمایی

وقتی که شما داری بهش کمک میکنی اجاره خونش رو میدی  معلومه کار نمیکنه 

بعدا برو پیشش با آرومی بهش بگو همینهارو ، مطمئن باش حتی اگه مقاومت کنه ولی بعدا بهش فک میکنه و اثر م ...

بارها اینجوری توضیح دادم 

جوابش میدونم چیه 

میخواد بگه مگه چی میشد این کارو میکردی؟؟؟  

این آدم من دوبار زایمان کردم یبار سقط کردن یبار عمل کیست کردم نیومد پیشم یه ساعت منو جمع کنه آبروم پیش فامیل شوهرم رفت ازش انتظار فهم و شعور نمیشه داشت