2777
2789

از بی محبتی ها و اخلاقای خاصش نگم دیگه 

دیروز عروسی دختر داییم بود دوساعت اون شهر فاصله داره با شهری که ما و مامانم اینا هستیم 

مامانم گفت من نمیام و نیومد

من و شوهرم و بچه هام رفتیم خلاصه رسیدیم اونجا این که همه پرسیدن مامانت کجاست بماند،البته همه میشناسنش حتی واسه زایمان‌های منم نیومد 

خلاصه نشستیم دور هم دیدم خالم میگه مامانت ده بار زنگ زده گفته با تو کار داره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

منم ترسیدم گفتم چی شده خب،گوشیو برداشتم دیرم یبارم به من زنگ نزده! 

زنگ زدم بهش گفتم با من کار داشتی؟؟؟ 

برگشته میگه به خاله هات بگو رفتن خونه مانتوهای قدیمیشونو جمع کنن بدن تو بیاری برام! 

گفتم مامان من یه راست برمیگردم خونه از تالار چجور برم دونه دونه در خونه هاشون مانتو بگیرم؟؟ 

یه ساعت حرف زده که نه حتما برو بخواب خونه ی خالت

گفتم باشه که فقط قطع کنه وسط شام بود هرکی واسه خودش مشغول بود

یهو دیدم زنگ زد به یه خاله ی دیگم بخدا ۲۰ دیقه فقط داشت حرف می‌زد با اونم انقد خجالت کشیدم خدا میدونه اونم شامش مونده بود مامانم ول نمی‌کرد 

از اونور به من پیام داده که فلان خالت هم مانتو داره ها! 

حالا این خالم خودش طلاق گرفته نون شبشونو بزور درمیارن! 

بعد پیام داده شب بمونین ها،هم خطرناکه، هم مانتو هارم از اونا بگیر بیار !! 

یعنی من برم یه شب بمونم خونه ی خالم که اون یکی ها برن خونشون از اونور شهر مانتو جمع کنن بیارن خونه ی این یکی که من بردارم بیارم

یعنی اعصابم خرده از دیشب همش یاد کاراش میفتم  

آدم انقد ساده لوح میشه مگه 

وسط عروسی که باید خودتم توش باشی و نیستی دنبال مانتو کهنه های مردم باشی انتظار داشته باشی همه بسیج بشن جمع کنن بدن به دخترت بیاره برات!!