2777
2789
عنوان

از خرافات قدیمیاتون بگین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 32 پست

اینایی که گفتی رو هم من قبلاها شنیده بودم یه خرافات دیگه یادم بچه بودم جوجم مرد توحیاط پدربزرگم خاکش کردم همه اومدن منو دعواکردن که این کارت باعث میشه یکی بمیره،منم زود درش اوردم پرتش دادم تو سطل آشغال وکلی گریه کردم براش😥

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همزمان دونفر باهم صحبت کنن یکی موی اون یکی رو می‌کشید اونی که زودتر می‌کشید همسرش زیباتر میشد در ...

اهان یادم اومد هروقت بادام میشکوندم دوقلو بود میگفت اگر دوتا رو باهم بخوری عقلت کم میشه باید بدی یکی دیگه بخوره 

منم میدادم خودش یا دوستم 

نفهمیدم راست میگفت یا برا این بود که شرکیم شه😁

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

شب ناخون نگیرید فقیر میشید

البته خرافات نیست میگن شب کلسیوم میان بالای ناخون خوب نیست کوتاه کنین شب ها

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
اینجا خوندمنوزاد رو شب بیرون نمی‌برندبه خورشید گرفتگی نگاه نمیکنن یا خودشون رو نمیخارن بچه شون لک نش ...

عزیزدلم خورشید گرفتی درسته ،کسایی که حامله هستن نباید به خورشید گرفتی نگا کنن یه جای بدن بچشون یا کبود میشه یا قرمز بیش از حد ،تو دوران راهنمایی یکی از دوستام وسط پیشونیش خیلی قرمز بود دلیلشو که پرسیدیم گفت مامانم به ماه گرفتگی نگاه کرده ،چند تای دیگه هم شنیدم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اب داغ ریختن خرافات نیست من همیشه بسم الله میگم

جنه بیکاره بشینه تو سینک ظرفشویی؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزدلم خورشید گرفتی درسته ،کسایی که حامله هستن نباید به خورشید گرفتی نگا کنن یه جای بدن بچشون یا کب ...

منبع علمی لطفا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب حکمش چیه

دلیل علمیش اینه که سنگینی بدن روی پای راست هست

و میگن با پای راست نرید توی دستشویی برای اینه خدایی ناکرده سکته کردی افتادی توی دستشویی نیوفتی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

نه سینک نه 

روی زمین

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

تو سینک نشنشسته ولی اطرافت هست و تو اون خونه زندگی میکنن

زمین برای جنیان هست

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

2810