2777
2789

جنایت و مکافات مجموعه آنشرلی سه شنبه گذشت 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونمشاید باورت نشه ولی من تاحالا هیچ کتابی از داستایفسکی نخوندم.به نظرت سبک نوشتنش چجوریه؟

خیلی قشنگه آدمو معتاد میکنه واقعا قشنگن من برادران کارامازوف رو هم خوندم اونم خیلی خوبه ولی جنایت و مکافات رو بیشتر دوست داشتم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خیلی ممنونمشاید باورت نشه ولی من تاحالا هیچ کتابی از داستایفسکی نخوندم.به نظرت سبک نوشتنش چجوریه؟

اگه میتونم و جسارت نباشه از اولین اثری که میخواید ازشون بخونید شب های روشن رو پیشنهاد میدم

خیلی هم عالی ممنونم ازت🥰

خواهش میکنم 🩵🩵

جنایات ومکافات چیش اخت قشنگه چند صفحشو خوندم حالم بد شدچی ازش یادگرفتین؟

خیلی قشنگه شاید خوشت نیومده یه پسریه که از فقط و بی پولی و همینطور بیماری روانی صاحبخونه که یه زن پیره رو با خواهر همون زنه میکشه و پشیمون میشه آخرش هم پایان خوشه من خیلی دوسش داشتم 

جنایات ومکافات چیش اخت قشنگه چند صفحشو خوندم حالم بد شدچی ازش یادگرفتین؟

یاد گرفتم اگه انسان باشی انسانیت تو وجودت باشه عذاب وجدان میگیری و در نهایت میری اعتراف میکنی 

2810